עבור לתוכן

רציתי לשאול אתכם איך המדית DVDR של פוג'י???

Featured Replies

פורסם

שמעתי שהיצרן של המדיות DVDR של פוג'י הוא TY... וכמובן יש את הזיופים שמיוצרים בהונג קונג וטיוואן... עכשיו מצאתי מדיות של פוג'י באיזה אתר אינטרנט ( אסור לפרסם שמות עד כמה שאני יודע ) במחיר בסדר וזה היה לי מוזר אז שלחתי להם אימייל לשאול אותם מי היצרן שלהם ובאיזו מדינה הם יוצרו... הם ענו לי דיי מהר ואמרו לי שהם לא יודעים מי היצרן והם אמרו שיש חלק שמיוצרים ביפן ויש חלק שלא.. ואמרו לי שאם אני רוצה את אלו שמיוצרים ביפן יש לציין את זה בהזמנה שאני אעשה... אז לפני שאני אזמין רציתי לשאול אתכם מה אתם חושבים על המדיות DVDR של פוג'י?... תודה

נ.ב.

המחיר הוא 57 ש"ח ל25 דיסקים של X8

אני אגיד לכם דוגרי לא היה איכפת לי לקנות של X4 אם הם יהיו יותר זולים רק אני לא מוצא הרבה חנויות שמוכרות DVDR נורמליים

פורסם

רק ע"פ המחיר אתה יכול להיות בטוח שזה לא TY.

פורסם
  • מחבר

עזוב אותך אז TY... יקר עלי איך הדיסקים של פוג'י???

פורסם

המדיות שנמכרות באתר הזה מקורן בטיוואן והיצרן שלהן הוא PRODISC - והן גם טובות מאוד.

וישנן גם מדיות של פוג'י שמקורן ביפן ו-TY מייצר אותן בשביל פוג'י שהן הכי טובות שכסף יכול לקנות וכמובן יותר יקרות.

פורסם
  • מחבר

אז למה כששאלתי את הבן אדם מהחנות הוא אמר שיש לי כמה של פוג'י כאלו שמיוצרים ביפן וכאלו שלא... והוא אמר שאם אני רוצה את אלו שמיוצרים ביפן אז שאני אציין את זה בהזמנה..

פורסם

יכול להיות שנשארו לו כמה בודדים שאין לו בעיה למכור ביחד עם שאר הטיוואנים.

פורסם

אלה מתוצרת PRODISC פחות טובות משמעותית מאלה שמתוצרת TY כמו שהסריקות של ZUPAPA כבר הראו

פורסם

זה אומר שלא חשוב איזה פוג'י תקנה בארץ זה יהיה עוד איכשהוא מדיה נורמאלית כן?

פורסם

בהחלט חשוב, קנה תוצרת יפן

פורסם

אלה מתוצרת PRODISC פחות טובות משמעותית מאלה שמתוצרת TY כמו שהסריקות של ZUPAPA כבר הראו

בהחלט חשוב, קנה תוצרת יפן

אני מסכים עם אינטגראל - הפרודיסק טובים אבל הפוג'י היפניים (אלה שמיוצרים ע"י TY) טובים יותר - ויש לי ניסיון עם שנייהם.

פורסם
  • מחבר

אני מסכים עם אינטגראל - הפרודיסק טובים אבל הפוג'י היפניים (אלה שמיוצרים ע"י TY) טובים יותר - ויש לי ניסיון עם שנייהם.

אז הוא אמר לי שיש לו חלק שמיוצרים ביפן ולציין זאת בהזמנה... השאלה שלי האם הם טובים???

פורסם

אז הוא אמר לי שיש לו חלק שמיוצרים ביפן ולציין זאת בהזמנה... השאלה שלי האם הם טובים???

אם הם מיוצרים ע"י TY אז הם טובים מאודדדדדדדדדד.

למרות שמחיר של 57 ש"ח נשמע קצת תמוה.

פורסם
  • מחבר

שמע אחי אני לא יודע על ידי מי הם מיוצרים... הוא אמר לי שיש כאלו שמיוצרים ביפן... השאלה שלי האם אלו שמיוצרים ביפן טובים?

פורסם

מי עוד מייצר ביפן חוץ מ-TY?

לא נראה לי שנשארו כאלה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים