עבור לתוכן

מי מחליט בארץ איזה סרטים ניראה בקולנוע?

Featured Replies

פורסם

השאלה בכותרת...

אבל בעיקרון, איך בוחרים את הסרטים, ואיך מתבצעת הקניה.?

פורסם

מן הסתם בעלי הקולנוע (קולנוע זה עסק בבעלות פרטית לחלוטין), כשהם כפופים להחלטות הצנזורה.

פורסם

אל תשכחו שגם שהסרט עצמו הוא דיי יקר (עלויות היצור שלו... זה לא לצרוב עוד DVD ;D בשקל וחצי) כך שזה גם שיקול... לא סתם המציאו "פטנט ישראלי" להריץ סרט אחד בכמה מקרנים סימולטנית (ע"ע סינמה סיטי)

פורסם

לא סתם המציאו "פטנט ישראלי" להריץ סרט אחד בכמה מקרנים סימולטנית (ע"ע סינמה סיטי)

מזת'תומרת? מה הם עושים?

פורסם

אני חושב שהוא התכוון שלאותו DvD מחברים את אותם מקרנים, או משהו כזה?

פורסם

כמה מקרנים על מערכת הקרנה אחת

פורסם

קולנוע לא מקרינים מ DVD, הם מקרינים מסרט FILM בארץ.. אין דברים דיגיטלים נורמליים עדיין בתפוצה כמו שיש בארה"ב.

גם מעצבן שכל פעם יש להם בעיות עם העדשות בכמה דקות הראשונות, עד שהם מזיזים את זה... עושים טובה עד שאתה מגיע פעם ב...

ויש לך כל מני יבואני סריטים כמו א.ד.ם, המליטון וכל אלו שאתה רואה בהתחלה...

וזה בסדר, היום אפשר להשיג גם את כל הסרטים שלא מביאים לארץ.

פורסם

לכן אמרתי מערכת הקרנה

פורסם

תגידו יש בארץ קולנוע פרטי עם ציוד איכותי שמקרין בהקרנות פרטיות?

שמעתי שלאוזן השלישית יש משהו בסגנון אבל לא הבנתי בדיוק מה זה.

ליאור הוא דיבר על BON, אני חושב..

פורסם

כן זה מעניין.. למרות שאני מכיר כמה שיש להם מערכות מטורפות בבית עם מקרנים וקירות מטורפים כמו בקולנוע והם מקרינים שם מה שבא להם חופשי חופשייי..

פורסם

מה שבטוח שיש ליבואני סרטי הקולנוע\סדרות טלוויזיה DELAY מטורף!

ראיתי את המסור 1 שנה לפני שהוא הגיע לארץ בדי וי די ריפ!!!!!!

וגם את יורו טריפ אני בטוח שלא רק אני ראה אותו גם בסביבות ה שנה לפני שהגיע לארץ...

מה גם שלא משתלם לי ללכת לקולנוע עם מחיר של 35\37 או 60+ בסינמה סיטי(אבל שם זה רמה)...

פורסם

יש סרטים ויש סרטים.. דווקא אכן בתקופה האחרונה כל מני סרטים מושקעים מגיעים באיחור לא מוסבר (חוץ מה MEGA סרטים שיוצאים בכל העולם כמעט ביחד, LOTR, MATRIX, KINGKONG וכו').

אבל כשהייתי הולך יחסית יותר לקולנוע, הסרטים הגיעו די מהר לארץ... דווקא שהייתי באירופה, זכור לי כי הסרטים שם מגיעים באיחור הרבה יותר גדול מהארץ...

ואם יש לך מספיק כסף אז כמובן שאין צורך ללכת יותר לקולנוע :)

פורסם

זה לא שיש להם delay.

מה שקורה הוא שיש הרבה סרטים שהמפיצים לא חושבים שהם יתפסו בארץ (אם נניח הם לא תפסו ממש בחו"ל, או שסתם לא נראה שהם יתאימו לקהל הישראלי משום מה), ולכן הם לא עושים את זה.

במקרה של Saw, המפיצים קלטו כמה הסרט נעשה פופולרי (באמצעות האינטרנט), והחליטו להפיץ אותו מסחרית.

פורסם
  • מחבר

יש אפשרות לפנות איכשהו למי שמחליט מה אנחנו רואים?

פורסם

אבל כשהייתי הולך יחסית יותר לקולנוע, הסרטים הגיעו די מהר לארץ... דווקא שהייתי באירופה, זכור לי כי הסרטים שם מגיעים באיחור הרבה יותר גדול מהארץ...

אני לא יודע באיזה מדינות היית באירופה, אבל במדינות כמו איטליה, ספרד וצרפת שגאות בשפה שלהם סרטים מגיעים באיחור כי הם לא רק מתרגמים את הסרט אלא גם מדבבים אותו וזה לוקח זמן.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים