פורסם 2006 בינואר 419 שנים מישהו יודעה איך לפתור את הבעיה של כריסות לדסקטוף בBF2 ? זה יוצה לדסקטוף או דופק לי RESTART אחרי restart פתחתי את הקבצי DMB וזה אומר לי שבעיה נוצרה בגלל קובץ ati2cqag.dll יש לי X800gto pci-ex תודה מראש [attachment deleted by admin]
פורסם 2006 בינואר 419 שנים שנה לכותרת יותר אינפורמטיביתונסה לעדכן דרייברים, למרות שנראה כי זו בעית חום
פורסם 2006 בינואר 519 שנים מחבר אני ניסיתי כבר את כל הדריברים חדשים, ישנים,אומגה לרגע חשבתי שזה בגלל הכרטיס קול 24-bit creative שיניתי לכרטיס ON BOARD זה עדיין כורס טמפרתורה של כרטיס מסך 60-65 בפעולה כשאני מפעיל 3dmark הוא מסיים אותו בהצלחה ולא כורס. כשפתחתי את קובץ DMP שבתיקיה שלbattlefield 2 ראיתי דבר כזה בסוף 7c90eb94 c3 ret ntdll!KiFastSystemCallret: :'( :s05: גם הספק שלי די טוב:SWEEX 400W לא גנרי מה זה יכול להית?
פורסם 2006 בינואר 519 שנים איזו גירסת משחק יש לך?כי לי היה אותו דבר עד שהורדתי את העידכון החדש 1.12והכל הסתדר.
פורסם 2006 בינואר 619 שנים זה עושה לך מסך שחור ויוצא?תבטל את תוכנת ה refresh lock שישך על המחשב וזה יסתדר
פורסם 2006 בינואר 619 שנים מחבר פתרתי את הבעיה שמתי windows אחר בלי SP2 והכל היסתדר ובכלל המשחק אצמו היתחיל לרוץ יותר מהר עם כבר אמרתה refresh lock איך מבתלים אותו? ומה זה בכללrefresh lock?
פורסם 2006 בינואר 619 שנים מבטלים לא מבתליםקורס לא כורסאם לא עם (במקרה הזה ספציפי)עצמו לא אצמויוצא לא יוצהסתם לידע כללי
פורסם 2006 בינואר 719 שנים KENNYא.היה יותר קצר לתת לינק לבבילון החדשב.נסה לעזור במקוםג.תחזור חזרה ל- א'
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.