פורסם 2006 בינואר 419 שנים קניתי את הכונן לפני שנתיים (אני חושב)והוא עבד מצוין,אבל בזמן האחרון הוא לא קורא סרטי DVD,וDVD צרובים.הוא פשוט לא מזהה את הקובץ ומופיעה הודעת שגיאהמה עושים?הכונן הוא:LG DVD-ROM DRD8160B
פורסם 2006 בינואר 519 שנים יש לי את הכונן, DVD צרובים הוא לא קורא...אוליי תנסה לנקות את העין שלו.איך מנקים עין של כונן ?
פורסם 2006 בינואר 619 שנים עוד לא הוכחה היעילות, אם אתה לא מפחד אז תפתח את הכונן ותנקה עם מקל צמר גפן ואלכוהול.
פורסם 2006 בינואר 619 שנים זה "אמור" לנקות לך ת"עין"..(לא שזה הוכח שזה עוזר אבל שווה לנסות...למרות ש...)...
פורסם 2006 בינואר 619 שנים למרות ש.. לא הכי בטוח שזה יעזור..(אם בכלל..אבל תנסה יותר גרוע לא יכול להיות..)
פורסם 2006 בינואר 1019 שנים מחבר זה מסוכן מידי לפתוח ולנקות..ודיסק ניקוי אין לי.. אבל אני לא חשוב שצריך לנקות את העיןכי דיסקים רגילים זה קורא
פורסם 2006 בינואר 1119 שנים סליחה על התשובה המאוחרת אבל נא לעצור הכל.אל תפתח את הכונן ואל תתעסק לו בקרביים - חבל כי הבעיה לא שם.בתור הבעלים לשעבר של הכונן הזה אני יכול לומר לך שהבעיה שנתקלת בה מופיעה בשלב זה או אחר אצל כל הרוכשים שלו ופתרונה פשוט: התקנה מחדש של ה-FIRMWARE שלו.גש לאתר של LG - www.lge.com ותוריד משם את הקושחה המעודכנת. שים לב שכדי לבצע FLASH היטב יש להוריד את קבצי ה-FIRMWARE לתקליטון פלופי ולהריץ פקודה מסויימת כאשר המחשב מאתחל מהתקליטון. הכל רשום לך באנגלית עילגת משהו בקובץ העזרה המצורף להורדה.בהצלחה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.