פורסם 2006 בינואר 419 שנים אהלן אנשים הודעה ראשונה שליהתקנתי את המשחק ג'י טי אי סאן אנדראס והמשחק עובד בצורה טובה עדשמגיע קטע שצריך לראות איזה סרטון קישור או לשמור משחק בבית של סי ג'יי המשחק נתקע לי ועושה ריסט למחשב מה יכולה ליהיות הבעיה ואיך אני מטפל בה מקווה שתוכלו לעזור לי בדחיפות בתודה מראש לכל העוזרים ובכלל
פורסם 2006 בינואר 419 שנים מחבר הדרישות מערכת שלימעבד אינטל פנטיום 4 ליבה כפולה 3.2512 דואל די די אר זיכרוןכרטיס מסך leadtek win fast px6600 gt dth 128mb
פורסם 2006 בינואר 419 שנים אחי, זה לא דרישות מערכת... זה המערכת שיש לך :) ( ) זה קורה לך תמיד באותו המקום? ( המשחק מקורי? ) (פעם הבאה אל תכתוב 2 הודעות אחת אחרי השניה...אתה מקפיץ... )
פורסם 2006 בינואר 419 שנים מחבר זה לא תמיד קורה באותו מקום אבל זה קורה באותו מצב במצב שלפני שמירת המשחק או במצב של סרטון במשימה
פורסם 2006 בינואר 419 שנים מחבר ניסיתי המון פעמים לא עוזר תודה על הניסיון אחי אנשים לעזור יותר מכל הלב בתודה מראש ומקווה שתענו
פורסם 2006 בינואר 519 שנים מחבר יש אולי איזה פאץ' שאני אמור להתקין מישהו משהו עזרה???מצטער על הדאבל פוסט
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.