עבור לתוכן

שאלה דחופה בVB

Featured Replies

פורסם

אני צריכה עזרה דחוף! ???

אני אמורה לכתוב תכנית שמתקשרת לאאוטלוק(הצלחתי) ובתוכה לcontacts

(אנשי קשר)

ועבור כל קטגוריה להדפיס את אנשי

הקשר שלה. (כמו שיש אופציה למיון ע"פ קטגוריות)

למישהו יש מושג איך אני עושה את ההפרדה בין אנשי בקשר לפי קטגוריה?

הדבר היחיד שהצלחתי לעשות זה לשלוף הכל בבת אחת....

פליז מי שיודע

איך אני ממיינת?

:kopfpatsch:

פורסם

כנסי ללינק הבא:

http://msdn.microsoft.com/library/default.asp?url=/library/en-us/dnolbk02/html/odc_C11612730.asp

ספציפית מה שאמור לעזור, זה הטקס הזה:

The AddressEntry Object

The AddressEntry object represents an individual item in an address book. The AddressEntry object contains information about one or more individuals or processes to which the messaging system can send messages. If the AddressEntry object represents a distribution listthat is, if its DisplayType property is set to olDistList or olPrivateDistListit can contain additional AddressEntry objects that can be accessed through its Members property.

בקיצור - תבדקי עבור כל AddressEntry, אם ה- DislplayType שלה הוא oDistList - אם כן, אז את כל חברי הקטגוריה נמצאים ב-Members של אותו האובייקט. וזהו.

הבעיה היחידה היא כאלה שאין להם קטגוריה. אותם מפספסים באופן הזה (לכן צריך להניח שלכולם יש איזושהי קטגוריה).

עריכה:

אם את מתעקשת שתהיינה כתובות נטולות קטגוריה, אז צריך לבדוק את זה עבור כל כתובת כזאת - כלומר עבור כל אחת שאינה קטגוריה בעצמה, עברי על כל הכתובות ובדקי אם היא נמצאת באחת הכתובות שהיא קטגוריה. אם היא לא נמצאת באף אחת מהן, הוסיפי אותה לרשימה של אלה שאין להם קטגוריה (אפשר להסתכל על זה כעל קטגוריה נוספת).

פורסם
  • מחבר

תודה על העזרה! :yelclap:

אני אנסה לעשות מה שהצעת.

בעקרון ,אבל אני לא צריכה להדפיס את הכתובות אלא את הפרטים של האיש קשר שהוכנס.

למי שיש עוד רעיונות לעזרה-==תודה מראש!!!!!! :yelclap:

פורסם
  • מחבר

ראו קובץ מצורף כמובן שהמיון הוא By Category וזה אמור לצאת

כפלט בWORD זה לא הבעיה...........

[attachment deleted by admin]

פורסם

לא הבנתי...

זה עזר לך בסוף או לא?

מה ניסית להעביר עם התמונה הזאת...? עדיין לא הסתדרת, או שרצית להראות משהו שהצלחת לעשות...?

פורסם
  • מחבר

זה עזר,אבל אני לא מצליחה לעשות מערך \רשימה רק של הקטגוריות הקיימות.

איך אני עושה את זה?

פורסם

את פשוט עוברת על כל ה-Entires ומוסיפה לרשימה את כל אלה שה-DisplayType שלהם הוא oDistList.

מצד שני, יכול להיות שאני לא מבין למה את מתכוונת ב"קטגוריות" - הכוונה לרשומות תפוצה מוכנות מראש, נכון? כמו "Everyone at Microsoft" וכאלה?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים