עבור לתוכן

בעיה עם הזיכרון. לא יודע איזה זיכרון יש לי.

Featured Replies

פורסם

קניתי זכרונות שאמורים להיות 3200 400 מגה הרץ. בביוס כתוב שהם רק 333 ובCPUZ כתוב שהם 166MHZ. בלוח הישן שלי היה כתוב לי שהם 400MHZ. איזה זיכרונות יש לי?

נ.ב.

הביוס מעודכן לגירסה החדשה ביותר.

[attachment deleted by admin]

פורסם

כנראה נגעת בביוס בהגדרות של הזכרון- כי 400 מגה הרץ כרגע זה לא...

חפש שלא נגעת בתדר הזכרון בביוס שים הכל על ברירת מחדל ותגיד מה נסגר...

פורסם

שינת את המחלק של הזיכרונות בביוס...

תשנה את המחלק חזרה ל1:1..(או שפשוט תאפס תביוס..)

פורסם

שייך לתמיכה טכנית

מועבר

פורסם

הייתה לי אותה בעיה (טוב זאת לא כל כך בעיה) פשוט היה לי תחביב להיכנס לביוס ולנסות להבין מהן כל האפשרויות שם (דרך אגב אחרי שהיית יצריך לעשות 3 פעמים פלאש ביוס זה הצליח.. אני יודע מה הביוס שלי מכיל) שיחקתי קצת עם ההגדרות של הזכרונות פשוט תחזיר את המהירות ל auto או איך שזה לא מופיע לך והכל יסתדר

פורסם
  • מחבר

שיניתי ל400MHZ בביוס. אם אני על auto הוא משנה ישר ל333 מה זה אומר? איזה זיכרונות יש לי בתכל'ס?

פורסם

אם אתה שם על auto וזה מפעיל אותם ב 333 אז רוב הסיכויים שיש לך 333... אבל אם הוא נותן לך לשים על 400 זה אומר שהלוח של תומך ב 400

וזה לא כל כך הגיוני שקנית מחשב עם לוח שתומך ב 400 עם זכרונות 333.... מאיפה קנית תמחשב?

פורסם
  • מחבר

קניתי את הלוח בנפרד ואת הזיכרונות בנפרד. מה שאני לא מבין זה למה בלוח הישן של אייפוקס לא היו שום בעיות עם הזיהוי של הזיכרונות ולמה בלוח החדש כן יש?!?

פורסם

קנית את הזכרונות לפני שקנית את הלוח?

פורסם

כול לוח והשיגעון שלו...

וסתם בשביל להיות בטוח..איזה דגם הזיכרונות..

פורסם
  • מחבר

קנית את הזכרונות לפני שקנית את הלוח?

כן, כשקניתי את הזיכרונות לא היה מתוכנן שידרוג כללי.

כול לוח והשיגעון שלו...

וסתם בשביל להיות בטוח..איזה דגם הזיכרונות..

הזכרונות הם מתוצרת TakeMS (כן, אני יודע שזאת חברה ג'נרית) מדגם DDR PC3200 400Mhz 512MBX2

פורסם

אתה בטוח שהזכרונות שלך באמת תומכים ב 400? כי אם אתה שם בלוח על מצב אוטומטי וזה מפעיל את זה על 333 זה דיי מוזר

נסה בביוס להגדיר לזכרונות לעבוד על 400 ותראה מה קורה....

פורסם
  • מחבר

אתה בטוח שהזכרונות שלך באמת תומכים ב 400? כי אם אתה שם בלוח על מצב אוטומטי וזה מפעיל את זה על 333 זה דיי מוזר

נסה בביוס להגדיר לזכרונות לעבוד על 400 ותראה מה קורה....

אני יודע 2 דברים:

א. כתוב עליהם שהם 400.

ב. בלוח הישן שלי (אייפוקס 478) הוא זיהה אותם כ-400.

נסיתי להגדיר אותם על 400 ואין עם זה בעיה. גם בביוס וגם ב-CPUZ זה מראה לי אותם כ-400. אבל מה זה אומר?שה-Defult הלוח זה 333?

פורסם

תשאיר את זה על 400 אם זה לא עושה לך בעיות...

כל לוח והפאק שלו.... אין טעם להיכנס לזה יותר מידי

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים