עבור לתוכן

מישהו שמע על ACTIVE MAGAZINE????

Featured Replies

פורסם

הקטע הוא כזה:

יש את האתר EMAG שנותן לך לראות עיתונים און ליין ומאחר ואני כבר לא גר בארץ זה תמיד תענוג לקרוא עיתונים.

הנה דוגמא למגזין "דרך האוכל" - http://chill.emag.co.il/ActiveMagazine/getbook.asp?Path=ochel/2005/10/01

הבעיה שלי היא כזאת....

העיתון מוצג כפלאש לפי מה שראיתי ואני רוצה לשמור אותו בשלמותו כדי לראות אותו בזמני החופשי.....

האתר מאפשר לך לשמור את העיתון אבל הוא שומר אותם ב CHACHE של המחשב ככה שברגע שמוחקים את הקבצים נמחק גם העיתון...

יש דרך לשמור את העיתון כקובץ אחד? או אפילו כמספר קבצים בתקיה שאני בוחר?

פורסם

בהחלט.

אתה צריך תוכנה לוכדת פלאש.. יש מלא סוגים בניהם הרבה חינמים מעולים תריץ חיפוש בגוגל...

ותשנה כותרת "לכידת פלאש" יותר עזרה....... אולי המלצה ספציפית...

פורסם
  • מחבר

ניסיתי תוכנה ללכידת פלאש וזה לא עבד!!

הוא טוען את הדף הראשי אבל לא את כל הספר....

מישהו יכול לנסות אולי עם התוכנה שלו? או אולי מישהו מכיר פיתרון אחר?

פורסם

זה קצת בעיה....

בגלל שבסירטון הראשי יש הפנייה לסרטון המשך... (קריאה לקובץ) ולכן לא תוכל להוריד ככה...

מה שאתה יכול לעשות זה לנסות עם תוכנות שמוצאות את כל סירטוני הפלאש ולהוריד... או לחילופין לפתוח את הקובץ שהורדת (הראשי) ולראות לאיזה סרטוני המשך הוא קורא.. (צריך הבנה בתוכנה קצת קשה..)

פורסם
  • מחבר

אז אני מבין שאין פיתרון לבעיה שלי?

פורסם

יש... לא הכי קלה, שוב...

חפש בגוגל תוכנה כמו התוכנות שמורידות את כל האתר לצפיה באוף ליין אבל עם תמיכה בהורדת קבצי SWF....

או אם יש לך הבנה ולא הסתדרת עם האפשרות הראשונה.. יש תוכנות שאיתם אתה יכול לפתוח SFW בפלאש ולראות ב-AS את שם הסרטון הבא וללכוד אותו ע"י כתובת...

פורסם
  • מחבר

ניסיתי כבר בעבר אבל לא הצליח לי, ניסיתי גם תוכנות שמורידות את כל האתר ואפילו כאלה שתומכות בקבצי SWF אבל כלום לא עבד.

אני אשמח אם תנסה אולי אתה עם התוכנות שיש לך - אולי תמצא שיטה שאני פיספסתי....

בכל מקרה, הדף בנוי בצורה שהוא מבקש בכל פעם מהשרת דף אחר (XML) השרת שולח לו את הדף (שבתצורה הטבעית שלו היא PDF) בתור JPG.

ומציג אותו בצורת SWF....

הדבר הכי מוזר הוא שניתן לשמור את הגליון כולו לקריאה ב OFFLINE, ככה שהוא נשמר בצורה מסויימת במטמון של המחשב...

אין אפשרות אולי לשחזר אותו משם?

זה ממש ממש חשוב לי, במיוחד כי אפשר לקרא עיתונים כמו PC MAGAZINE ו- NET...

פורסם

איזה מגזינים אפשר לקרוא שם בחינם ? כי כשנכנסתי לדף הראשי, לכל גליון היה מחירון :P.

האם הם נותנים לקרוא גליונות ישנים ? ואם כן, אז עד כמה ישנים ?

פורסם
  • מחבר

בעיקרון אפשר לקרא את כל המגאזינים בחינם... אבל זה לא משהו שמתאים לאתר הזה ;)

אבל יש להם גם מספר מגאזינים שהם נותנים לקרא בחינם חלקם אפילו של החודש הזה....

פורסם

Snufkin, קרא בבקשה את חוקי הפורום. הכותרת שנתת לדיון אינה עניינית, והוספת חטא על פשע כשהתשמשת באותיות גדולות וסימני שאלה. הת'רד ננעל.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים