עבור לתוכן

תיקיה שלא נפתחת, מה אפשר לעשות?

Featured Replies

פורסם

(אני מקווה שזה הפורום המתאים לשאול את השאלה, אם לא בבקשה תפנו אותי לפורום המתאים)

שלום

לפני כמה ימים ניסיתי לפתוח קובץ ששלחו לי במסנג'ר (והגיע לתיקיה my recieved files שנמצאת בתוך my documents) אבל לא הצלחתי. חשבתי שזאת סתם איזה בעיה עם הקובץ, וניסיתי להכנס לתיקיה כדי לפתוח אותו משם, אבל כשניסיתי לפתוח אותה החלון פשוט נתקע.

אותו דבר קרה כשניסיתי להכנס אליה דרך הסייר של ווינדוס. הצלחתי להכנס לתיקיה שנמצאת בתוכה (בעזרת העץ של הסייר) אבל לתיקיה עצמה לא. (אגב, יש לי XP HOME עם SP2, ובכלל מעדכן אותו קבוע)

ניסיתי להעתיק את התיקיה בשלמותה למקום אחר במחשב ולפתוח אותה, וזה לא עזר. גם כשניסיתי לצרוב אותה, התוכנה פשוט נתקעה בשלב של בחירת הקבצים.

התיקיה הזאת חשובה לי מאוד ויש שם הרבה קבצים שאני לא רוצה לאבד, מה ניתן לעשות כדי לגרום לה להפתח בחזרה, או לפחות להציל את הקבצים שבפנים?

תודה מראש.

פורסם

היי

דבר ראשון אני ממליץ לעשות system restore לתאריך הראשון שקיים שבו אתה יודע שהבעיה לא התרחשה זה עלול לפתור את הבעיה.

בין אם זה פתר את הבעיה או בין אם לא אני ממליץ בכל מקרה לבצע סריקה של המחשב אולי קיימים וירוס או spyware או סוג אחר של מזיקים שעלולים להמצא במחשב שלך ולשבש את פעולתו (הם לעיתים סוגרים או מונעים מהשמתמש גישה לפעילויות windows שונות כדי שיהיה קשה למחוק אותם) גם אם יש לך אנטי וירוס מותקן אני ממליץ לך לסרוק את המחשב בעזרת

Trend micro housecall

זאת סריקת ONLINE חינמית ותבדוק גם בעזרת תוכנות כמו adaware או spybot וmicrosoft anty spyware ותוכנה חדשה יחסית ונחמדה

Arovax Antispyware

אם system restore לא פתר את הבעיה תעלה את המחשב ב safemode ותנסה להכנס למחיצה בצורה הזאת.

יכול להיות שהבעיה היא ב הארד דיסק שלך , תבצע סריקה שלו דרך הwindows

My computer>>right click your hard disk icon>> properties>>tools>>Error checking

הנה תוכנה נוספת שתעשה ג םאת העבודה בצורה טובה מאוד

HD Tune

אם כל זה לא עזר אול י תפרט קצת יותר האם התקנת תוכנה כלשהיא קודם להופתע הבעיה (אפילו בטווח של יום או יומיים) , האם הבחנת בעוד בעיות במחשב חוץ מהבעיה הזאת?

תנסה את כל אלה אני מאוד מקווה שמשהו מהם יעזור ואם לא תגיד וננסה למשיך הלאה אני אנסבה לחשוב על עוד רעיונות

פורסם

פשוט מאוד, SP2 חוסם חלק מן הקבצים שמועברים במסנגר.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים