פורסם 2006 בינואר 319 שנים אהלן , כרגע חזרתי מהחנות עם NEC ND-3550A . חיברתי אותו למחשב ורצתי לנרו בשביל לראות אם הוא צורב. בהתחלה סתם הרצתי עליו דיסק מוזיקה בשביל לראות אם הוא בכלל מחובר נכון ללוח אם והכל בסדר. הבעיה מתחילה שאני רוצה לצרוב. יש לי נרו 5 וכשהפעלתי אותו הוא ישר זיהה את הצורב החדש אבל למעשה כשאני נותן הוראה לצרוב הנרו עושה כאילו הוא צורב למרות שהדיסק יוצא ריק. ובכלל , אני לא יכול לשנות את מהירות הצריבה ובכלל לא נראה לי שהנרו מזהה את הצורב החדש.האם אני צריך להתקין דרייברים? (לא קיבלתי עם הכונן) , האם אני צריך לשדרג את הנרו? (אולי נרו 5 לא תומך בצורבי DVD - למרות שניסיתי לצרוב על דיסק רגיל ולא על דיסק DVD).זהו ,אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי.תודה.
פורסם 2006 בינואר 319 שנים מחבר תודה על התשובה. הבעיה שאין לי מושג מה זה בדיוק דוויס מנג'ר , איך אני מפעיל אותו (יש לי אקס פי) ומה אני עושה שם.תודה.
פורסם 2006 בינואר 319 שנים אהלן , כרגע חזרתי מהחנות עם NEC ND-3550A . חיברתי אותו למחשב ורצתי לנרו בשביל לראות אם הוא צורב. בהתחלה סתם הרצתי עליו דיסק מוזיקה בשביל לראות אם הוא בכלל מחובר נכון ללוח אם והכל בסדר. הבעיה מתחילה שאני רוצה לצרוב. יש לי נרו 5 וכשהפעלתי אותו הוא ישר זיהה את הצורב החדש אבל למעשה כשאני נותן הוראה לצרוב הנרו עושה כאילו הוא צורב למרות שהדיסק יוצא ריק. ובכלל , אני לא יכול לשנות את מהירות הצריבה ובכלל לא נראה לי שהנרו מזהה את הצורב החדש.האם אני צריך להתקין דרייברים? (לא קיבלתי עם הכונן) , האם אני צריך לשדרג את הנרו? (אולי נרו 5 לא תומך בצורבי DVD - למרות שניסיתי לצרוב על דיסק רגיל ולא על דיסק DVD).זהו ,אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי.תודה.תבטל את האופציה של הSimulation....ובכללי תעדכן את הנרו לגירסה6..(7 עם מלא באגים תוותר..)
פורסם 2006 בינואר 319 שנים מחבר מצטער להעיק אבל ממש אין לי מושג איך לעשות את כל הדברים האלה שאתם אומרים לי לעשות. אם תוכלו לפרט קצת יותר אני אודה לכם.
פורסם 2006 בינואר 319 שנים שאתה צורב..תבדוק שהאופציה..(בריבוע האדום)..לא מסומנת..(והשניה כן..)[attachment deleted by admin]
פורסם 2006 בינואר 319 שנים מחבר אצלי אפשר לסמן רק את האופציה של "Write" . כל האופציות האחרות אפורות ואי אפשר לסמן אותן.שמתי לב שאצלך למטה מימין כתוב את שם הצורב ואצלי כתוב רק "Image Recorder" . אולי זה מסביר את זה? אולי אני צריך איכשהו לגרום לנרו לזהות את הצורב שלי?תודה.
פורסם 2006 בינואר 319 שנים אאא או קי..אז תבדוק במסך למעלה..(לפי התמונה שהשם של הצורב שלך מסומן ולא "השני"..)[attachment deleted by admin]
פורסם 2006 בינואר 419 שנים מחבר אוקי , אחרי שניסתי במשך כמה עשות דקות לסדר את הנרו 5 הדפוק הזה פשוט החלטתי להוריד גרסא יותר חדשה , אז הורדתי את נרו 6 ועכשיו הכל עובד. כמה פשוט ככה יעיל.תודה!
פורסם 2006 בינואר 419 שנים רק בנוגע למי שהמליץ על נירו 7, למה נירו 7??? נירו 6.6 צורב מצויין באותה מידה.נירו 5 לא מתמודד טוב כל כך עם צורבי DVD, במיוחד שרוצים לצרוב DVD
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.