עבור לתוכן

הסרבר ראנקד של גיימר חזר! (BF2)

Featured Replies

פורסם

לאחר עצומה ענקית שבפורום גיימר בטלפילד שכולם ביקשו מחשב חזק יותר לשרת מאשר המחשב החלש שהם שמו,מה שגרם גם ללאגים..בסוף החליטו להשאיר את אותו מחשב ולקוות שלא יהיה לאגים :P בכל מקרה השרת חזר לתמיד עכשיו אם אני לא טועה.

וגם אני צריך עזרה שטחנתי את הנושא אבל היא לא עוברת :(:( אני משחק בטלפילד 2 עם OC כמובן,אני יתן דוגמא..אני בתוך מטוס בWAKE ISLAND טס גבוהה פתאום חצי מפה שאני רואה (רק הרצפה לא המים) נהיה תכלת לשנייה ועובר..דאגתי והורדתי את הOC ובדקתי שוב.....שיחקתי קצת בSTRIKE AT KARKAND ופתאום אני רואה ריבוע לבן בהיר מאוד (כמו המשחק) אז זה נראה משתלב...בכל מקרה מה שאני כן יכול להגיד שהכרטיס גם במשחק אחרי שעה של משחק הטמפ' לא עוברת את ה50!! יש לי ספק של טרמלטייק 400WATT ובמשחקים אחרים ששיחקתי....כמו QUAKE 4 וFEAR שאני שם אותם על הגדרות הכי גבוהות (את FEAR אני שם על הגדרות גבוהות-בינוניות) :P עם הOC ואני לא רואה שום דבר (זאת אומרת אין ארטיפקטים), רק עם הבטלפילד וזה משגע אותי אם יש לי בעייה בכרטיס או לא כי בלי הOC הBF2 לא זז ואני מת להחזיר אותו :'( :'( לא אכפת לי שאני רואה תדברים האלו עם הOC כי זה קורה פעם ב30-40 דקות אני רק רוצה לדעת שזה לא יהרוס את הכרטיס שלי.תודה לעונים :xyxthumbs:

פורסם

מה??

תנסה להשתמש בסימני פיסוק.

ולא, נקודה אחת בכל ההודעה לא נחשבת.

פורסם

מה ה-ip של השרת?

פורסם
  • מחבר

199.203.85.67:16567 אבל משום מה הוא נפל שוב

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים