עבור לתוכן

מה אתם חושבים על קרב הקונסולות הקרוב-מהפכה נגד PS3 נגד XBOX360 ?

Featured Replies

פורסם

טוב קודם כל אני יגיד כמה מילים על החברות

נינטנדו למרות שהרבה בארץ לא יודעים היא חברה שתרמה הרבה מאוד לתעשית הקונסולות גם בחומרה וגם במישחקים

בין היתר היא פיתחה ת+ ותידית אנלוגית שיש בכל ידית היום ולמעשה הידית שיש בPS זה שילוב של הידית של הסופר נינטנדו והנינטנדו 64

נינטנדו גם נחשבת מפתחת המישחקים הטובה בעולם בהרבה אתרים ומגזינים

הבעיה הגדולה של נינטנדו זה תמיכה יחסית קטנה של חברות צג שלישי חוץ מיזה השיווק שלהם גרוע

סוני סוני מקבילה מיבחינה מסוימת לחברת טבע היא יודעת לקחת פיתוחים של אחרים לשנות אותם קצת ולימכור אותם הרבה יותר טוב

לסוני יש תמיכה עצומה של חברות צד שלישי ושיווק מצוין ליפעמים יש להם רעיונות מקורים אבל הרבה פחות מינינטנדו

חוץ מיזה לסוני יש תמיכה רישמית בארץ ולנינטנדו ומיקרוסופט אין

מיקרוסופט מיקרוסופט הפסידה 4 מילירד דולאר כדי שהXBOX הראשון יהיה מקום שני בתחרות הקודמת

יש להם חומרה טובה ותמיכה טובה שלא לדבר על הרבה מאוד כסף לשיווק ופירסום צריך להגיד עוד משהו?

טוב אפשר להתחיל

פורסם

מה ההגיון לפתוח דיון כזה כשגם נינטנדו וגם סוני לא שיחררו את הקונסולות שלהם?! :kopfpatsch: :kopfpatsch:

כל הריבים האלה מיותרים לחלוטין ברגע זה!

פורסם
  • מחבר

זה נועד לתת הכנה לקרב האמיתי ה360 יצא כבר ויש קצת מידע על המהפכה והPS3

ואפשר גם לקחת מידע מהקונסולות הישנות ולהעריך איך יהיה הקרב האמיתי

פורסם

אחי אפשר לישפוט משו שלא יצא למרות זאת אני חושב שה PS3 יהיה להיט וקונסולה מ צויינת כמו שרק סוני יודעים לעשות! :yelclap:

פורסם
  • מחבר

אחי אפשר לישפוט משו שלא יצא למרות זאת אני חושב שה PS3 יהיה להיט וקונסולה מ צויינת כמו שרק סוני יודעים לעשות! :yelclap:

אני לא חושב שנוכל ליקבוע קונסולה מנצחת בדיון הזה או משהו דומה אבל כל אחד יכול להגיד את מה שהוא חושב על הקונסולות העתידיות וה360 שכבר יצא

ובאותה נימה הPS3 אומנם אמור להיות מאוד חזק אבל קשה לפתח בישבילו מישחקים והוא אמור להיות יחסית יקר-הערכה שלי 400 דולאר

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים