פורסם 2006 בינואר 519 שנים מחשב חדש בסוף אוגוסט חוץ מ-WC3 כל הרשימה הזאת זה רק מאז המחשב החדש במחשב הישן לא היה לי מקום הייתי מוחק משחקים כל הזמן לפני שהייתי מסיים Age Of Empires III Black & White 2 Fable: The Lost Chapters F.E.A.R Gun Half life 2- פעם שלישית, רק שפעם ראשונה הייתה על GF2MX פעם שנייה על R9550+OC אבל מעבד שקצת הגביל תביצועים ופעם שלישית לא מזמן על המחשב החדש עם A64 3000+ ו-X800XL Need For Speed: Most Wanted Painkiller Prince Of Persia The Sands Of time Prince Of Persia Warrior Within The Chronicles Of Riddick Warcraft III: Reign Of Chaos Warhammer 40,000 Dawn Of War בקרוב מסיים את WH40K WA ו-MOHPA ו-Far Cry אני לא יכול להתחיל משחק ולסיים אותו ממש עד הסוף ברצף פרט למשחקים ממש טובים / מהנים / סוחפים כמו F.E.A.R פאר קריי ו-MOHPA מותקנים אצלי מאז שקניתי תמחשב :-X
פורסם 2006 בינואר 519 שנים אני לא סיימתי שום משחק השנה... אני לא משחק בשביל לעבור... אבל כמעט עברתי: NFSMW GTASA בכל החיים שלי עברתי אולי איזה 5 משחקים... : :P
פורסם 2006 בינואר 519 שנים מחבר פשש אני רואה שחבריי לפורום הם גיימרים רצינים ביותר. חבל שאין לי מחשב כמו של רובכם,אז באמת היה לי חשק לסיים הרבה משחקים.
פורסם 2006 בינואר 519 שנים נכון גם RIDDICK סיימתי, אגב לכל מי שלא שיחק והוא אהב את HALF LIFE 2..מפסיד ..משחק מדהים באיכות ובעלילה,רק קצר מדי לטעמי.
פורסם 2006 בינואר 519 שנים HL2 , COD2 , Q4 זהו בערך .. בזמן האחרון אני מוצא את עצמי משחק הרבה שחמט חחח
פורסם 2006 בינואר 719 שנים גם אני לא נמנה מלה שמסיימים משחקים... אבל השנה סיימתי את:Diablo 2 + LoD (ברשת עם חבר פעם ראשונה!!)Icewind Dale + HoW (אל תשאלו הייתי תקוע כמה חודשים עם TNT 2)GTA Vice CityFable TLCוזהו... אחרי הפסיכומטרי (מועד פברואר) אני אמשיך את GTA SA (הפסקתי לשחק במדבר), ואולי גם את Baldur's Gate 1+2 ו Icewind Dale 2 שבכל אחד מהם הייתי קרוב לסוף אחרי מריחה של כמה שנים כדי שזה לא יגמר (לא שיחקתי מ2003 :-X).. ושמתי עין גם על Falcon 4.0 AF...
פורסם 2006 בינואר 819 שנים המשחק היחיד שסיימתי היה Indigo Prophecy - הוא היחיד שהצליח להחזיק אותי עד הסוף, על כל השאר וויתרתי יחסית מהר. אה, זה אולי בגלל שאני בצבא
פורסם 2006 בינואר 819 שנים Counter-Strike Condition Zeroאממ זהו אני לא ממש גיימר יש לי עוד הרבה משחקים אבל אין לי כח לסיים אותם...
פורסם 2006 בינואר 1119 שנים DOOM 3 +ההרחבה HL2COD2 NFS:MW AOE 3Q4Serious Sam 2SIMS 2 (אי אפשר לסיים אבל משחק אדיר, הראשון יותר טוב ) זהו...בכל זאת הצבא מפריע... :-\
פורסם 2006 בינואר 1219 שנים תכלס היתה שנה טובה מאז השחרור:HL2Q4Fableprince of persia T2TFAR CRYCALL OF DUTY 1neverwinternights+כל ההרחבותgta saF.E.A.Rgrim fandangoועוד כמה שאני לא זוכר...
פורסם 2006 בינואר 1219 שנים טוב אני מחשיב רק מחודש ספטמבר כי אז קניתי מחשב חדש שמחזיק משחקים אז הנה הרשימה אחרי 4 חודשים:COD2NFS:MWGTASAMADAGASCAR(המשחק של אח שלי סיימתי לו אותו כי הוא רק בן 4 וקשה לו)Q4(כמעט עד הסוף המשחק עיצבן אותי ומחקתי אותו הוא משעמם)זהו בעקרון היו 4 חודשים ממש טובים השנה הבאה תהיה הרבה יותר טובה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.