עבור לתוכן

איך אני מגבה קבצים ברשת ביתית

Featured Replies

פורסם

אני ברשת ביתית עם עוד מחשב ורציתי לגבות 20GB לשתף ולהעביר את הקבצים עד שאני יעשה פירמוט ויחזיר הכול בחזרה, אז שיתפתי, גררתי הכול לכונן שם וזה שוקל איזה 2KB.. איך אני עושה את זה נכון? יש לי רק כונן אחד C

איך אני מגבה את כול הbookmarks הקוקיס והתוספים של firefox?

פורסם

מה אתה רוצה לגבות במחשב ? הכל 1 ל 1, או רק כמה קבצים של מסמכים וכו' ?

את ה FIREFOX תוכל לגבות ע"י העתקת הפרופיל שלך שנמצא בתיקיה %APPDATA% שם ב Mozilla

פורסם

גררתי הכול לכונן שם וזה שוקל איזה 2KB.. איך אני עושה את זה נכון?

תגרור עם הכפתור הימני, ותשים לב שאתה בוחר בהעתקה ולא ביצירה של 'קיצור דרך'.

בכל מקרה, אם זה הציע לך ליצור shortcut בתור ה-default, אז תשים לב שאתה מעתיק למקום שהוא באמת לא הכונן שלך כי אם תפרמט הכל ילך...

(כמובן שאתה תמיד יכול פשוט לצרוב את זה על 4 דיסקים ולסגור עניין...)

פורסם
  • מחבר

מה אתה רוצה לגבות במחשב ? הכל 1 ל 1, או רק כמה קבצים של מסמכים וכו' ?

את ה FIREFOX תוכל לגבות ע"י העתקת הפרופיל שלך שנמצא בתיקיה %APPDATA% שם ב Mozilla

שני תיקיות של התקנות 20GB

ושיתפתי את כול התייקיה של firefox לא מצאתי את התיקייה

העברתי הכול לכונן במחשב השני ע"י העתקה

זה בטוח שם, זה לא ימחק שאני יעשה פירמוט?

תגרור עם הכפתור הימני, ותשים לב שאתה בוחר בהעתקה ולא ביצירה של 'קיצור דרך'.

בכל מקרה, אם זה הציע לך ליצור shortcut בתור ה-default, אז תשים לב שאתה מעתיק למקום שהוא באמת לא הכונן שלך כי אם תפרמט הכל ילך...

(כמובן שאתה תמיד יכול פשוט לצרוב את זה על 4 דיסקים ולסגור עניין...)

יש שם עוד אפשרות-העברה

שאני מפעיל איזה התקנה היא פועלת..

אין לי צורב DVD

פורסם

אם זה רק 2K, זה לא שם, זה קיצורים.. ככה שהמידע יעלם.. אתה צריך להעתיק (לסמן את התיקיות בתוך הכונן, ולא את הכונן), לגרור עם כפתור ימני ולעשות העתק כמו שאמרו.

דבר נוסף, תכתוב ב WINDOWS EXPLORER ככה %APPDATA% אחרי זה תלחץ ENTER, ותיכנס ל Mozilla שם הפרופיל שלך (כל ההגדרות FIREFOX).

פורסם
  • מחבר

אם זה רק 2K, זה לא שם, זה קיצורים.. ככה שהמידע יעלם.. אתה צריך להעתיק (לסמן את התיקיות בתוך הכונן, ולא את הכונן), לגרור עם כפתור ימני ולעשות העתק כמו שאמרו.

דבר נוסף, תכתוב ב WINDOWS EXPLORER ככה %APPDATA% אחרי זה תלחץ ENTER, ותיכנס ל Mozilla שם הפרופיל שלך (כל ההגדרות FIREFOX).

מצאתי, תודה אחים שלי !!

פורסם
  • מחבר

בתהליך של הפירמוט הגדרתי לC 10GB חשבתי שהגדרתי עוד כונן אבל יש לי רק כונן אחד של 10GB ורציתי שהכנון השני יהיה על 70.. איך אני פותח עכשיו עוד כונן?

פורסם

כפתור ימני על המחשב שלי, MANAGE, שם לך ל DISK MANAGMENT ותעשה מחיצה חדשה.

פורסם
  • מחבר

תודה אחי

אתה יודע איך אני מחזיר את הפרופיל של פיירפוקס בחזרה? נכנסתי לפיירפוקס, נוצר פרופיל ב%appdata%, החלפתי אותו בשלי ונכנסתי והוא לא שמר כלום

שמתי לב שנוצרה עוד תיקיה ביחד עם מה שהחלפתי, מחקתי אותה ונכנסתי והוא לא הגיב.. היה צריך לאתחל את התכנה או המחשב ועדיין לא מגיב

פורסם

תנסה פשוט למחוק את הקבצים בתיקיה החדשת שנוצרה ולהעתיק את התוכל של הישנה לתוכה.

פורסם
  • מחבר

תותח אחי תותח איך לא חשבתי על זה...

פרופייל של למעלה משנה נלחצתי

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים