פורסם 2006 בינואר 219 שנים המחשב שלי עושה לו ריסטרט,מה יכולה להיות הסיבה?אלו נתוני החום.אינטל פנטיום 4לוח אם- 18 מעלות51-מעלות CPU33 מעלות הרד דיסק תודה מראש!איתן
פורסם 2006 בינואר 219 שנים התקנת משהו חדש לאחרונה??, הוא מצפצף לפני???, הוא נותן מסך כחול??? המחשב עבר OC ?? תן לנו עוד פרטים, אפילו אם הם משניים, כל מה שמוסיף על המחשב הרי זה משובח :xyxthumbs: תעדכן מה ואיך היה
פורסם 2006 בינואר 219 שנים מחבר תודה על התגובה...שום כלום!פתאום בלי התראה מוקדמת וללא ציפצופים הוא עושה ריסטרט.לא נעשה שום דבר במחשב,כמו כן לא הותקן כלום.
פורסם 2006 בינואר 219 שנים יש לך תוכנה לחיפוש רוגלות או סוסים טרואינים?יכול מאוד להיות שזה משהו זדוני עושה לך את זהאם לא תכנס למסנג'ר שלי או לאייסי קיו ואני אשלח לך.....
פורסם 2006 בינואר 219 שנים כן יש לי Ad-Awareזה מספיק?זה מספיק, תנסה לעדכן אותה (אם לא עידכנת עד עכשיו) ותסרוק את כל המחשב.........
פורסם 2006 בינואר 219 שנים מה המפרט שלך...תעשה סריקה של וירוסים ותוכנות ריגול....זה התחיל לאחרונה או מאז ומתמיד היה....תנסה להחליף ספק אולי....(תבדוק שאין במארז כלום שמקצר בין הלוח למארז..)..
פורסם 2006 בינואר 219 שנים קודם כל זה עושה לו ישר ריסט כי האפשרות של המסך הכחול לא מסומנת אז תסבירו לו איך עושים את ואז הוא יקבל מסכים כחולים .
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.