עבור לתוכן

מחפש קירור יעיל ושקט

Featured Replies

פורסם

שלום, כרגע הקירור סטוק של המעבד (במפרט) מרעיש לי, כמו גם הקירור של הצ'יפסט והמאוורר של המארז |:

אני מחשב קירור למעבד שיקרר קצת יותר טוב מהסטוק (לא מתוכנן OC, ואם כן לא משהו שדורש קירור במיוחד בשביל זה), חשוב לי שהקירור יהיה שקט.

חשבתי על הARCTIC COOLING Freezer 64 Pro שנראה לי קירור מצויין, אבל אני צריך דעות מבעלים שלו על רמת הרעש והקירור.

בנוסף, אני מחפש קירור לצ'יפסט (פאסיבי), חשבתי על הZALMAN NORTHBRIDGE COOLER ZM-NB47J, שאותו אני אקצר כדי שלא יתנגש עם הכ"מ.

ודבר אחרון, שני מאווררי 120מ"מ טובים יחסית שיהיו שקטים, יש המלצות או דעות לשיפור הרכיבים האחרים?

תודה (: :xyxthumbs:

פורסם

תקציב+-....(לכול חלק בנפרד או בכללי לכולם..)...

והייתי ממליץ לך על הSONIC TOWER....(קירור פסיבי...0db)

פורסם

^^^

ומה המחיר של הסוניק?

הוא אמר שיקרר קצת יותר מהסטוק ואתה מביא לו מפלצת

פורסם

210+- שקל....

הוא גם ביקש קירור שקט ובגלל זה שאלתי אותו לתקציב.....(והכי שקט זה הסוניק..)

פורסם

כן אבל מה עדיף, שקט ב200 שקל או קצת יותר רעש אבל אותם ביצועים ב80 שקל?

חוץ מזה הוא צריך זרימת אוויר טובה במארז בשביל הסוניק

פורסם

זה כבר ניתן לפותח התר'ד להגיב..

לגבי הזרימה במארז..ותקציב... ;D ;)

פורסם
  • מחבר

:kopfpatsch: איך שחכתי,

במארז יש 120מ"מ מאחורה ו120מ"מ מקדימה (Compucase 6A19).

אם הסוניק עולה 210 ויקרר קצת יותר טוב מהסטוק אני קופץ עליו.

לצ'יפסט אני רוצה לא יותר מ70 ש"ח (בשביל קירור פסיבי).

ולמאווררים, אם הם יהיו שקטים (שני מאווררי 120מ"מ) אני מוכן לשלם 150+-

פורסם

שלום, כרגע הקירור סטוק של המעבד (במפרט) מרעיש לי, כמו גם הקירור של הצ'יפסט והמאוורר של המארז |:

אני מחשב קירור למעבד שיקרר קצת יותר טוב מהסטוק (לא מתוכנן OC, ואם כן לא משהו שדורש קירור במיוחד בשביל זה), חשוב לי שהקירור יהיה שקט.

בנוסף, אני מחפש קירור לצ'יפסט (פאסיבי), חשבתי על הZALMAN NORTHBRIDGE COOLER ZM-NB47J, שאותו אני אקצר כדי שלא יתנגש עם הכ"מ.

לפני כמה שבועות החלפתי את הקירורים המדוברים ופרסמתי פה גם כמה תמונות בנושא.

אני בחרתי ללכת על הBT ועל הזלמן NB47J ואני מאוד מרוצה - הBT שקט מאוד ומקרר מעולה (גם כן בלי OC, כרגע).

הBT עלה לי גם בסביבות ה200 שקל (לא זוכר בדיוק - זה היה כחלק מקניה יותר גדולה).

הנה הפוסט עם התמונות:

http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=153770.0

פורסם
  • מחבר

אני ממש אוהב את הBT אבל אני לא אקח אותו, כשאני חושב על זה, גם הסוניק יקרר כמו הקירור סטוק לא (בהנחה שאני לא מחבר אליו שום מאוורר)?

הFreezer 64 pro לא יעשה עבודה טובה (וגם שקטה) ?, כי הוא נראה מאוד נוח להתקנה (מגיע כבר עם שכבת MX-1 במצב מוצק, ולא נראה שצריך יותר מידי זמן כדי להתקין אותו).

על הקירור לצ'יפסט אני דיי סגור, אבל מה עם המאווררי 120מ"מ השקטים, יש למישהו המלצה? (אני ממש לא אוהב את המאוורר הג'נרי, ככה שגם מוד ל7V אני לא אעשה לו, כי אז הוא בכלל לא יהיה שווה כלום).

פורסם

תן תמונה של המארז שלך כדי שנראה איך הוא מסודר

פורסם

קח את הST....

ולגבי המאווררים..אתה מחפש רק שקטים או עם לדים..וכו..

פורסם
  • מחבר

המראה ממש לא חשוב לי (אין לי חלון או משהו), אני רק צריך שיהיו 120מ"מ ,שקטים ויעילים. :smile1:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים