פורסם 2006 בינואר 119 שנים שלום, כרגע הקירור סטוק של המעבד (במפרט) מרעיש לי, כמו גם הקירור של הצ'יפסט והמאוורר של המארז |: אני מחשב קירור למעבד שיקרר קצת יותר טוב מהסטוק (לא מתוכנן OC, ואם כן לא משהו שדורש קירור במיוחד בשביל זה), חשוב לי שהקירור יהיה שקט. חשבתי על הARCTIC COOLING Freezer 64 Pro שנראה לי קירור מצויין, אבל אני צריך דעות מבעלים שלו על רמת הרעש והקירור. בנוסף, אני מחפש קירור לצ'יפסט (פאסיבי), חשבתי על הZALMAN NORTHBRIDGE COOLER ZM-NB47J, שאותו אני אקצר כדי שלא יתנגש עם הכ"מ. ודבר אחרון, שני מאווררי 120מ"מ טובים יחסית שיהיו שקטים, יש המלצות או דעות לשיפור הרכיבים האחרים? תודה (:
פורסם 2006 בינואר 219 שנים תקציב+-....(לכול חלק בנפרד או בכללי לכולם..)...והייתי ממליץ לך על הSONIC TOWER....(קירור פסיבי...0db)
פורסם 2006 בינואר 219 שנים 210+- שקל....הוא גם ביקש קירור שקט ובגלל זה שאלתי אותו לתקציב.....(והכי שקט זה הסוניק..)
פורסם 2006 בינואר 219 שנים כן אבל מה עדיף, שקט ב200 שקל או קצת יותר רעש אבל אותם ביצועים ב80 שקל?חוץ מזה הוא צריך זרימת אוויר טובה במארז בשביל הסוניק
פורסם 2006 בינואר 219 שנים מחבר איך שחכתי, במארז יש 120מ"מ מאחורה ו120מ"מ מקדימה (Compucase 6A19). אם הסוניק עולה 210 ויקרר קצת יותר טוב מהסטוק אני קופץ עליו. לצ'יפסט אני רוצה לא יותר מ70 ש"ח (בשביל קירור פסיבי). ולמאווררים, אם הם יהיו שקטים (שני מאווררי 120מ"מ) אני מוכן לשלם 150+-
פורסם 2006 בינואר 219 שנים שלום, כרגע הקירור סטוק של המעבד (במפרט) מרעיש לי, כמו גם הקירור של הצ'יפסט והמאוורר של המארז |:אני מחשב קירור למעבד שיקרר קצת יותר טוב מהסטוק (לא מתוכנן OC, ואם כן לא משהו שדורש קירור במיוחד בשביל זה), חשוב לי שהקירור יהיה שקט.בנוסף, אני מחפש קירור לצ'יפסט (פאסיבי), חשבתי על הZALMAN NORTHBRIDGE COOLER ZM-NB47J, שאותו אני אקצר כדי שלא יתנגש עם הכ"מ.לפני כמה שבועות החלפתי את הקירורים המדוברים ופרסמתי פה גם כמה תמונות בנושא.אני בחרתי ללכת על הBT ועל הזלמן NB47J ואני מאוד מרוצה - הBT שקט מאוד ומקרר מעולה (גם כן בלי OC, כרגע).הBT עלה לי גם בסביבות ה200 שקל (לא זוכר בדיוק - זה היה כחלק מקניה יותר גדולה).הנה הפוסט עם התמונות:http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=153770.0
פורסם 2006 בינואר 219 שנים מחבר אני ממש אוהב את הBT אבל אני לא אקח אותו, כשאני חושב על זה, גם הסוניק יקרר כמו הקירור סטוק לא (בהנחה שאני לא מחבר אליו שום מאוורר)?הFreezer 64 pro לא יעשה עבודה טובה (וגם שקטה) ?, כי הוא נראה מאוד נוח להתקנה (מגיע כבר עם שכבת MX-1 במצב מוצק, ולא נראה שצריך יותר מידי זמן כדי להתקין אותו).על הקירור לצ'יפסט אני דיי סגור, אבל מה עם המאווררי 120מ"מ השקטים, יש למישהו המלצה? (אני ממש לא אוהב את המאוורר הג'נרי, ככה שגם מוד ל7V אני לא אעשה לו, כי אז הוא בכלל לא יהיה שווה כלום).
פורסם 2006 בינואר 219 שנים מחבר המראה ממש לא חשוב לי (אין לי חלון או משהו), אני רק צריך שיהיו 120מ"מ ,שקטים ויעילים.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.