פורסם 2005 בדצמבר 3119 שנים אני שוקל לעבור לחבילת UPLOAD גבוה ואני מעוניין לדעת האם הספקים כבר התחילו להגביל את מהירות ההעלאה או שלא?לפי מה שהבנתי זה תלוי בספק.. אז אני באינטרנט זהב אשמח לקבל תגובה ממישהו שניסה\יודע.
פורסם 2005 בדצמבר 3119 שנים בדיוק אתמול התחברתי לחבילה של 1.5MB/512K.לפי מה שאני יודע, מהירות האינטרנט שלך נקבעת על פי החבילה הכי איטית. אם למשל בתשתית אתה מוגדר כ-1.5MB/512K ובספק 1.5MB/16K, אתה תגלוש לפי החבילה האיטית (של הספק). יכול להיות שמהירות ההעלאה שלך תהיה טיפה יותר גבוהה מ-16K, אבל לא משהו רציני. כך שאפילו אם תשנה לחבילה גבוהה יותר ולא תעדכן את הספק, אתה לא תוכל לגלוש במהירויות במובטחות של החבילה הזו.אז עצה שלי, אל תנסה לדפוק את הספק, כי אנשים שם כבר חשבו על דברים כאלה לפניך ומצאו להם פיתרונות.
פורסם 2005 בדצמבר 3119 שנים חלק מהספקיות מגבילות UP וחלק לאבעבר נטויז'ן לא הגבילו, לא יודע מה בקשר להיוםבנוגע לאינטרנט זהב, ממש לא יודע, אבל אם הם כבר הספקים שלך, פשוט ץנסה להעלות UP בתשתית קודםאחרי שקיבלת אישור שעלה בתשתית, תבדוק אם עלה בסה"כ, אם לא, כנראה שהם מגבילים ואין מנוס מלהעלות גם אצלהם.
פורסם 2006 בינואר 319 שנים לא עזבתי, אבל אני עובד פחות ולא מעודכן.. (לימודים) ובכל מקרה - יש מצב שמשנים דברים בלי להגיד לנועכשיו, אני לא מנוי, שם, אז אין לי דרך לבדוק בעצמי ..
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.