פורסם 2005 בדצמבר 3019 שנים אני עומד לקנות את הקונסולה הניידת PSP. האם אני יכול לצרוב שירים על דיסק UMD וה-PSP יקרא את השירים?
פורסם 2005 בדצמבר 3019 שנים לאאבל אתה יכול לשים אותם על הכרטיס זיכרוןומה שאתה לא עושה, אל תעדכן גירסא למכשיר
פורסם 2005 בדצמבר 3019 שנים לאאבל אתה יכול לשים אותם על הכרטיס זיכרוןומה שאתה לא עושה, אל תעדכן גירסא למכשירלמה?לא שיש לי PSP... סתם מתוך התענינות
פורסם 2005 בדצמבר 3119 שנים מחבר למה?לא שיש לי PSP... סתם מתוך התענינות נראה לי שלפעמים העידכון דופק את ה-PSP
פורסם 2005 בדצמבר 3119 שנים כמו שאמרו שירים סרטים וכו זה רק על כרטיס זיכרוןולמה ליקנות PSP ראיתה תמחיר?PSP+כרטיס זיכרון נורמלי+בטריה נורמלית +מישחקים עולה הרבה יותר מידי כסף בארץודרך אגב העידכון לא הורס תמכשיר אבל היה עידכון לא חוקי שכן הרס והיה וירוס פשוט כל עידכון גורם לכך שצריך לחכות לפריצה הבא כדי להריץ תוכנות לא רישמיות כמו אמולטורים וכו
פורסם 2005 בדצמבר 3119 שנים אני לא יודע בקשר לסרטים בפורמט של הUMD אבל אני חושב שסוני בעצמה נותנת להריץDIVX וכו בגירסא הרישמית של העידכון האחרון ובמיקרה שלא אני זוכר שפיתחו כבר נגן לPSP שכן נותן סך הכל הPSP הוא גן עדן להרבה תוכנות לא חוקיות ולמי שיש כסף ליקנות תPSP+בטריה נורמלית+איזה 2 כרטיסי זיכרון גדולים(2גיגה כל אחד) הPSP הוא מכשיר טוב אבל כמו שאמרתי במחירים של הארץ לרוב האנשים הוא לא מישתלם אני אישית מעדיף תDS ביגלל מחיר יותר שפוי מסך מגע בטריה יותר טובה ומישחקים מקורים אבל גם אותו אני לא יקנה כי גם הוא יקר מידי בארץ וגם המישחקים יקרים מידי בארץ לוקחים ת40-30 דולאר למישחק של הDS ומשנים אותו ל300 שקל כניראה ביגלל שאין שיווק רישמי
פורסם 2005 בדצמבר 3119 שנים למה?לא שיש לי PSP... סתם מתוך התענינותפשוט כל עידכון גורם לכך שצריך לחכות לפריצה הבא כדי להריץ תוכנות לא רישמיות כמו אמולטורים וכוולמה ליקנות PSP ראיתה תמחיר?יש כאלה שקיבלו חינם ;D
פורסם 2005 בדצמבר 3119 שנים פורמט ה-UMD הוא פורמט סגור ולא ניתן להשיג דיסקים ריקים של UMD בשום מקום ולכתוב עליהם בלי אישור של סוני.
פורסם 2005 בדצמבר 3119 שנים פורמט ה-UMD הוא פורמט סגור ולא ניתן להשיג דיסקים ריקים של UMD בשום מקום ולכתוב עליהם בלי אישור של סוני. כבר אמרנו לו
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.