עבור לתוכן

לא הבנתי משהו עם המכפלה של המעבד בOC

Featured Replies

פורסם

שלום,

אני רוצה להתחיל בOC ואמרו לי שכדי להגיע למשהו גבוהה אני צריך להוריד את המכפלה, במקום 200כפול9 ל200כפול8. אז לא הבנתי מה יוצא לי מזה שיהיה לי במקום 1.8 יהיה לי 1.6.

ד"א אמרו לי גם להוריד את היחס של המעבד לזכרונות מ2:2 ל 2:1.66 זה אומר שזה יוריד לי את המהירות זכרונות ל166MHZ ?;

פורסם

מן הסתם אם אתה מוריד את המכפלה אתה מעלה את תדר הhtt או ה באס ואז אתה מגיע למהירות שעון גבוהה יותר

ובקשר ליחס זה רק הגיוני כי שמהירות הזכרון יורדת מהירות המעבד עולה...ואז אתה עושה אוברקלוק לזיכרון בנפרד כדי

שהמהירות לא תרד..

תקרא פה כמה עמודים כבר תבין לבד...

http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=145719.0

פורסם

amilo..

הצלחתה לבלבל אותי...

למה הורדה של המכפלה תעזור לו ? זה מתאים ל מי שיש זיכרון טוב DDR600 למשל ומכפלה גבוהה כלומר אין מצב שהוא מנצל את הזיכרון וככה הוא יאבד ביצועים אז הוא מוריד מכפלה ועל חשבון זה מעלה HTT , או אם הוא סתם מנסה לישבור שיאי HTT

psycho59 יש לך A64 3000+ נכון ?!

אתה לא צריך להוריד מכפלה היא כבר ממש נמוכה, פשוט תעלה תHTT .

בקשר לזיכרונות זה תלוי איזה יש לך ...

למשל אם הם DDR400 והOC שלך יהיה לHTT של 250 הזיכרון שלך יעבוד כ DDR500 ואת זה הוא לא לעשות (לפחות לא כל זיכרון..) לכן מורידים מ 200 ל 166 ביחסים והוא יעבוד על כDDR420 וזה כבר יותר אפשרי לו...

פורסם
  • מחבר

יש לי זכרונות של A-DATA הם עבדו לי ב430 בצורה יציבה. טוב אז רק לקבוע את היחס 2:1.66 ולהתחיל להעלות את הFSB? תגידו רק כן ואני מתחיל בOC

פורסם

יש לי זכרונות של A-DATA הם עבדו לי ב430 בצורה יציבה. טוב אז רק לקבוע את היחס 2:1.66 ולהתחיל להעלות את הFSB? תגידו רק כן ואני מתחיל בOC

כמעט,

אל תשכח להוריד את מכפלת HTT ל X3 לפני שאתה מתחיל.

זהו אפשר :xyxthumbs:

ובקשר למכפלת מעבד, באופן כללי לא צריך להוריד אותה. אפשר להוריד אותה כדי לקבל מחלקי זכרון טיפה שונים כדי לבצע אופטימיזציה בין ה OC של המעבד והזכרון.

לדוגמא: אם יש לך AMD 3000+ שהמכפלה שלו X9 אז כשאתה מוריד זכרון ל 166 תקבל מחלק של 11 (במקום 9 בברירת מחדל) אבל אם תוריד את מכפלת המעבד ל8 וזכרון ב 166, תקבל מחלק זכרון של 10. ולפעמים יש צורך לשנות את מחלק הזכרון כדי להגיע להתאמה בין המעבד לזכרון.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים