פורסם 2005 בדצמבר 2919 שנים תגידו שמעתי כל כל הרבה דברים טובים עלPATH OF NEOקניתי אותו ממיטב כספי!וזה פשוט נראה אצלי גרועהזה נראה כאילו לקחו משחק קונסולה וזרקו את זה עם איזה אימולטור למחשבהגרפיקה לא משהו בכלל!אולי הבעיה אצלי במחשב?אני משחק על רנדרינג 8 עם 9800XT פ4 3גדרייבר 5.13
פורסם 2005 בדצמבר 2919 שנים תגידו שמעתי כל כל הרבה דברים טובים עלPATH OF NEOקניתי אותו ממיטב כספי!וזה פשוט נראה אצלי גרועהזה נראה כאילו לקחו משחק קונסולה וזרקו את זה עם איזה אימולטור למחשבהגרפיקה לא משהו בכלל!אולי הבעיה אצלי במחשב?אני משחק על רנדרינג 8 עם 9800XT פ4 3גדרייבר 5.13מצטער להגיד לך אבל המשחק באמת ככה......אני השתגעתי שראיתי את זה חשבתי רק אצלי זה ככה..העלתי את הרזולוציה אפילו עד הסוף וראו סביר אבל את הקירות ראו ממש מכוער בקיצור ישר 5 דקות אחרי שראיתי את המשחק הוא נמחק מהמחשב שלי...
פורסם 2005 בדצמבר 2919 שנים הגרפיקה אכן גרועה, אבל זו לא סיבה לוותר על המשחק, שכן ביחוד ברמות היותר מאוחרות הוא כיפי למידי
פורסם 2005 בדצמבר 2919 שנים תראה הוא לא משחק מדהים, אבל הוא משחזר יפה מאד את כל הסרטים, והקרבות מאגניבים למידימשחק לא חייב להיות מצויין כדי להיות כיפי
פורסם 2005 בדצמבר 2919 שנים הסרט הראשון היה טובהסרט השני היה מסריחתסרט השלישי לא ראיתי ואחרי השני אני לא רוצה ליראות
פורסם 2005 בדצמבר 2919 שנים מחבר אני מסכים איתך tea time! אבל זה לא קצת זלזול בקונים?שהשקיעו 40 50 $ על משחק כשאר קיום יש משחקים עם גרפיקה מדהימה ולא פחות כיפיים? זה ממש נראה משחק קונסולה זול נ.ב סחתיין על ה LIVE AMMO
פורסם 2005 בדצמבר 2919 שנים גם אני פעם ראשונה ששמתי את המשחק ישר יצאתי ממנו...אחרי זה אמרתי בוא ננסה עוד פעם...ואז יצאתי ממנו עוד פעם...אז ממש שיכנעתי את עצמי שכדאי באמת לנסות אז ניסיתי והופתעתי לטובה עד כמה המשחק הזה כייפי למרות באגים וגראפיקה עלובה המשחק הזה באמת טוב.
פורסם 2005 בדצמבר 2919 שנים אני מסכים איתך tea time! אבל זה לא קצת זלזול בקונים?שהשקיעו 40 50 $ על משחק כשאר קיום יש משחקים עם גרפיקה מדהימה ולא פחות כיפיים? זה ממש נראה משחק קונסולה זול נ.ב סחתיין על ה LIVE AMMO גם בקונסולות הוא לא קיבל ציונים טובים ככה שזה סתם מישחק
פורסם 2005 בדצמבר 2919 שנים אף אחד לא מצמיד אקדח לראשך כדי שתקנה אותואני בטוח שעוד קצת המחיר שלו יצנח פלאים
פורסם 2005 בדצמבר 2919 שנים אף אחד לא מצמיד אקדח לראשך כדי שתקנה אותו אני בטוח שעוד קצת המחיר שלו יצנח פלאים מישחקים שמבוססים על סרטים בדרך כלל נימכרים מאוד טוב והמחיר שלהם לא יורד כל כך מהר שבן אדם שלא מבין במישחקים רואה בצד אחד מישחק חדש של זלדה ומהצד השני מישחק גנרי של סרט מפורסם במה אתה חושב שהוא יבחור?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.