עבור לתוכן

שאלה בקשר לBF2 **שאלה אחרונה בע"מ 2**

Featured Replies

פורסם

שלום,אני חושב שיש לי בעייה או אם יש את זה לכולם,כשאני משחק BF2 כמעט תמיד מופיעים לי דברים שחורים,זה ממש מעצבן,יכול להיות שזה הרסיסים של פיצוץ או משהו? כי זה מופיע פעם באיזה 10-20 דקות ושאלתי מישהו מחו"ל אם זה קורה לו והוא אמר כן אבל לא הספקתי לדבר איתו הרבה והוא יוצא,אז אני שואל פה אם זה קרה לעוד אנשים כי אני לא רוצה לחשוב שזה ארטיפקטים :-[ , לא שיחקתי הרבה זמן משחקים חוץ מזה אבל למשל ב3DMARK זה לא קורה לי.

פורסם

ארטיפקטים כנראה... מה עוד?

תביא תמונה במשחק שיש לך את זה ;)

פורסם
  • מחבר

ארטיפקטים כנראה... מה עוד?

תביא תמונה במשחק שיש לך את זה  ;)

אני לא יכול זה מופיע לפחות משנייה אין לי אפילו זמן ללחוץ :(

טוב העלתי את הTEXTURE FILTERATION ל HIGH וגם את הEFFECTS אם אני לא טועה עכשיו זה קורה פעם בפחות זמן....שיחקתי עכשיו איזה שעתיים וחצי וקרה לי רק פעמיים או שלוש,אתה אומר עדיין הבעייה היא ארפקטים ?

פורסם

הכרטיס מסך באובר? עם כן תוריד אותו טיפה.

פורסם
  • מחבר

הכרטיס מסך באובר? עם כן תוריד אותו טיפה.

אני לא חושב שזה קשור :( שיחקתי 40 דקות FEAR ולא ראיתי שום דבר מוזר,גם ב3DMARK הסתכלתי איזה כמה פעמים על המסך ולא ראיתי משהו מוזר

פורסם

עוד לא ניסית את זה? :\ דיברתי איתך במשחק ועוד לא עשית? חחח

תנסה כי לפעמים דברים כאלו קורים במשחקים מסויימים, אחרי שניסית וזה לא עזר תנסה להתקין את המשחק מחדש

פורסם

אני לא חושב שזה קשור :( שיחקתי 40 דקות FEAR ולא ראיתי שום דבר מוזר,גם ב3DMARK הסתכלתי איזה כמה פעמים על המסך ולא ראיתי משהו מוזר

תסמוך עלי שיש קשר גדול!

גם לי לא היו ארטיפקטים ב 3DMARK או ב FEAR אבל בBF2 כן,הורדתי קצת את האובר וזה עבר...

פורסם
  • מחבר

תסמוך עלי שיש קשר גדול!

גם לי לא היו ארטיפקטים ב 3DMARK או ב FEAR אבל בBF2 כן,הורדתי קצת את האובר וזה עבר...

למה במשחקים אחרים זה חוץ מBF2 עם האובר שעשה ארטיפקטים לא היה לך?

פורסם

מה זה משנה תנסה :xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

אוקיי התקנתי את המשחק מחדש ואני חושב שהבנתי מה הבעייה,זה הDIRECTX אני עדיין לא בטוח כי אני בנתיים מוריד את הפאטצ' :xyxthumbs: אני חושב ככה כי אני זוכר שאחרי הפירמוט ניסיתי לשחק הוא לא נתן לי אז התקנתי מחדש ואז התקנתי מהדיסק את הDIRECTX ואחרי זה ניסיתי לשחק גםFEAR אז הוא לא נתן לי גם והורדתי מMICROSOFT את הדירקט איקס וכאילו התקנתי על העדכון שBF2 עשה לDIRECTX ואז העדכון נעלם,בכל מקרה אני ינסה עכשיו ויתן תוצאות :)

פורסם
  • מחבר

טוב אחרי שלא רציתי להקשיב לאף אחד שזה ארטיפקטים כי לא רציתי שזה יהיה כי תכננתי להמשיך באוברקלוק :(...בכל מקרה הורדתי את האוברקלוק לפחות באיזה 15 הרטזים בכל שעון ויסתדר,מסתבר שגם הATI TOOL צדק עם הארטיפקטים כי אחרי שהורדתי הוא כבר לא מצא...בכל מקרה אני לא רציתי לאבד את הנקודות אז בדרייברים שיניתי במקום שיהיה איכות,יהיה ביצועיים מרביים.אחרי שאני שיחקתי לי קצת עוד פעם,אני חושב שמצאתי באג או ארטיפקט? זאת השאלה  :silly: כי אני מסתכל על אותו מקום ואפילו אחרי שעשו ריסטרט למפה והסתכלתי לשם שוב הנקודות מופיעות רק שמה,לא ראיתי את זה בשום מקום אחר במפה והדברים השחורים שצצים על המשחק לא קרו יותר

בכל מקרה הבאתי תמונה של הבאג הזה אם זה באמת באג :P

artif127pt.png

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים