עבור לתוכן

המלצה על מדיות CD של Taiyo Yuden

Featured Replies

פורסם

ראשית, שלום לכולם.

את אתר HWZONE אני מכיר ומעריך זמן רב אבל זו ההודעה הראשונה שלי בפורום ואני שמח להצטרף.

הנושא של כוננים אופטיים וכל מה שמסביב הוא נושא שנכנסתי אליו די חזק לאחרונה ואני חושב שאני יכול לתרום הרבה ובטח גם ללמוד כמה דברים חדשים.

אופיס דיפו מוכרים מדיות CD של המותג Verbatim ומיוצרים ע"י Taiyo Yuden, אני מניח שרובכם יודעים ש TY נחשבת ליצרנית מספר אחד של מדיה אופטית. כדאי לשים לב בעת הקניה מאחר ואופיס דיפו מחזיקים גם מדיות CD של Verbatim שאינן מיוצרות ע"י TY ושני הסוגים נמכרים באותו המחיר.

איך מבדילים?

1. על אריזת המדיות של TY יש סמל של חמישה דיסקים בצבעים שונים ולידו כתוב Pastel Disc.

2. על האריזה כתוב גם Made in Japan.

3. על הסוג השני של Verbatim לא מופיעים שני הסימנים הנ"ל וכתוב עליהם Made in India.

למי שלא יודע המפעל של Taiyo Yuden נמצא ביפן ולמיטב ידיעתי זהו המפעל היחידי ליצור מדיות שקיים ביפן.

מחיר:

חבילה של 100 דיסקים עולה 105 שקלים, יש גם חבילה של 50 שאני לא זוכר את המחיר שלה. מי שרוצה יכול לבדוק באתר של אופיס דיפו.

אני מניח שלחלקכם אני לא מחדש כלום אבל בגלל שמדובר במוצר באמת מצויין ובאמת זול חשבתי שכדאי שההמלצה תופיע ב post נפרד.

צריבה נעימה!

[attachment deleted by admin]

פורסם

תודה רבה עזרתה לי מאוד! :xyxthumbs:

פורסם

יוזמה מבורכת, אבל חיפוש קצר היה מעלה כבר פוסט שחרש את הנושא הזה לעומק.

בכל מקרה, באופיס דיפו מוכרים שלושה סוגים שונים של וורבטים ולא שניים:

1. חבילות הפסטל של TY שאכן מעולות כפי שציינת.

2. חבילות כחולות ירוקות עם דיסקים שמיוצרים בסין ולמיטב ידיעתי באיכות נמוכה.

3. חבילות כחולות לגמרי, עם דיסקים של MCC (מיטצובישי) שהן טובות מאוד.

קל מאוד להבדיל בין החבילות האלה, ומספיק להעיף מבט בארץ הייצור (על העטיפה החיצונית) כדי לדעת האם לקנות או לא.

למרבה הפלא, באופיס דיפו 99% מהמוכרים לא יודעים מה יש להם בידיים ולא תמיד יתנו לכם את ההמלצה הנכונה. רובם לא שמעו על TY בחיים.

העובדה הזאת גם פועלת לטובתנו מפני שמחיריי הדיסקים זהים, לא משנה איזו חבילה לוקחים ומיהו היצרן.

קנייה נעימה לכולם, וצריבה מוצלחת.

פורסם

רק תאשרו לי שזה דיסקים של TY:

587717_SK_LG.jpg

פורסם

אני עדיין קונה סילברליין (רייטק), מגדל של 100 ב 80 שקל, הכי כדאי ביחס למחיר.

פורסם

רק תאשרו לי שזה דיסקים של TY:

587717_SK_LG.jpg

כן. המדרגה אומרת הכל. בלי שום קשר לעובדה שהם פסטלים.

פורסם
  • מחבר

וואו, 5 תגובות ב 2 בלילה... הפורום חי ובועט :xyxthumbs:

יוזמה מבורכת, אבל חיפוש קצר היה מעלה כבר פוסט שחרש את הנושא הזה לעומק.

valorien, תודה על ההערות. כמו שכתבתי בסוף ההודעה אני מבין שאני לא היחיד שמכיר את המוצר אבל בטח תסכים שמדובר במידע חשוב.

אני עדיין קונה סילברליין (רייטק), מגדל של 100 ב 80 שקל, הכי כדאי ביחס למחיר.

כל אחד והשיקולים שלו. אני אישית מעדיף לשלם 25% יותר ולקבל מדיות שיחזיקו לי לפחות 10-15 שנים ויקראו בלי בעיות.

פורסם

סבבה, אני משתמש בסילברליין משנת 1997, עדיין הדיסקים הראשונים שצרבתי איתם נקראים כמו בובה.

פורסם

דרך אגב, למי שמעוניין לדעת - מדיות ה-DVD של וורבטים שנמכרות באופיס דיפו הן כולם MCC בלי יוצא מן הכלל.

הדבר נכון גם למדיות הפלוס וגם למדיות המינוס.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים