עבור לתוכן

הוספת יציאות USB ללוח האם

Featured Replies

פורסם

ברצוני להוסיף יציאות USB מכיוון ששני יציאות ה - USB שמורכבות בצידו האחורי של המחשב נמצאות כבר בשימוש ע"י הסורק והמדפסת שלי וכעת עלי להוסיף מכשיר נוסף המתחבר דרך ה - USB אך אין לי עוד מקום לזה, ולכן נזכרתי שקראתי שניתן להוסיף יציאות USB דרך הלוח במקום לקנות כרטיס PCI שמוסיף שני יציאות כאלה ומחירו לא זול במיוחד. על הלוח ישנם שני כניסות כאלה בשם LUSB1 ו LUSB2 ומהצצה בספר של לוח האם ניתן להבין שאלו יציאות לחלק חיצוני שניתן לחבר לו 2 יציאות USB (או במילים המדויקות: Connector for front Panel USB ports ) כלומר ניתן לחבר ללוח האם עד 6 יציאות סך הכל.

שאלתי היא היכן ניתן למצוא פאנל כזה וכיצד מרכיבים אותו ואיזה חיבור צריך בדיוק?

והאם ניתן לחבר אותו גם לאחור המחשב במקום הפנוי ליד יציאות ה - USB המורכבות כבר?

עזרה בבקשה

פורסם

מחברים לשם מחבר שאותו מרכיבים מאחור והוא תופס מקום של כרטיס, או יש מארזים עם חיבורי USB קדמיים שניתן לחבר אליהם את אותן יציאות מהלוח.

תכנס לחנות ותבקש את המחבר (בהנחה שלמארז שלך אין כאילו יציאות).

פורסם
  • מחבר

יש לי מארז עם אפשרות לחיבור USB קידמי ( Tsunami Virgo Blue) הבעיה שאין שם דבר!! רק חור למעבר לכבלים כנראה...

לא ראיתי פאנל כזה בשום מקום... אולי יש לך תמונה של הדבר הזה או איזה חנות שאתה מכיר שיש להם כי בכל החנויות שאני הייתי הציעו לי לקחת כרטיס PCI המוסיף יציאות USB גם למחשבים שאין להם USB ולא שמעו בכלל על חיבור פנימי עם כבלים שמתחבר ללוח האם

פורסם

אם למארז יש חיבור USB קדמי הוא חייב להגיע עם הכבל והחיבורים אחרת זה לא ניתן לשימוש.

המחבר האחורי נראה כמו מחבר ישן של LPT או COM PORTS לפני שהם היו על הלוח, זה כבל שמחובר לפס מתכת שאותו מרכיבים כמו כרטיס מאחור.

רוב הלוחות היום מגיעים עם הכבלים האילו.

פורסם

תקנה USB HUB

פורסם

יש לי מארז עם אפשרות לחיבור USB קידמי ( Tsunami Virgo Blue) הבעיה שאין שם דבר!! רק חור למעבר לכבלים כנראה...

לא ראיתי פאנל כזה בשום מקום... אולי יש לך תמונה של הדבר הזה או איזה חנות שאתה מכיר שיש להם כי בכל החנויות שאני הייתי הציעו לי לקחת כרטיס PCI המוסיף יציאות USB גם למחשבים שאין להם USB ולא שמעו בכלל על חיבור פנימי עם כבלים שמתחבר ללוח האם

אכן הסיפור עם מארזי הוירגו ושקע ה USB הוא סיפור מוכר... כל החברות שמוכרות את המארז הזה מוכרות אותו ללא אותו פנל.. אבל מפרסמות שיש מפרץ USB מקדימה

פורסם

תביעה ייצוגית מישהו ???

פורסם

לא קטע של תביעה ייצוגית.

תדברו אולי עם היבואן בארץ ותשאלו אותו למה אין USB בFRONT PANEL

פורסם

לא קטע של תביעה ייצוגית.

תדברו אולי עם היבואן בארץ ותשאלו אותו למה אין USB בFRONT PANEL

בתור נצגי של חנות המוכרת את המוצרים של tunsami נשמח אם תיידע אותנו מיהו אותו יבואן...

כמו כן... שים לב ... (לא שאני הולך לעשות מזה סיפור גדול) גם בסימפלטק תחת תיאור הדגם מופיע (ואני מצטט)

ATX , 4 x 5 1/4", 3 x 3.5", Front USB Panel

פורסם

מנהלים , מותר להגיב?

פורסם

כן, אינפורמטיביות בלבד.

פורסם

המידע נמסר על סמן מידע מיד ראשונה.

היבואן הוא ג'יירוטק והוא פשוט הפסיק להביא את המארזים עם ה USB מובנה

(מקווה שלא חרגתי מהנהלים)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים