עבור לתוכן

איך אני יכול לדעת מה מהירות האינטרנט?

Featured Replies

פורסם

לפני כשבוע החלטתי להעלות את מהירות האינטרנט מ-750K ל-1.5M התקשרתי והכל איך עכשיו אני יכול לדעת מה מהירות האינטרנט מבלי להוריד שום דבר גם אין לי חייגן

פורסם

הכי פשוט ? תוריד קובץ בדיקת מהירות מהספק שרות שלך...

פורסם

מבלי להוריד שום דבר גם אין לי חייגן

לא קשור לכלום העובדה שאין לך חייגן

ואתה לא יכול לדעת באיזה מהירות אתה, בלי להוריד קובץ, זה לא שזה איזשהו ערך שרשום לך איפשהו במחשב, ככה סתם.

תוריד קובץ מאתר בדיקת מהירות של הספקית שלך, כמו ש ICEBREAK אמר, או מכל ספקית אחרת, לאו דווקא שלך.. זה לא כ"כ משנה.

המהירות ב KB/SEC שהקובץ יורד בה, כפול 8, זאת מהירות ההורדה שלך בקילוביטים (פלוס מינוס)

פורסם
  • מחבר

אמרו לי שאפשר מבזק בהגדרות של ההתקשרויות נראה לי.. באתר הזה היה כתוב שמהירות ההורדה שלי היא 357KBPS מה זה אומר?

פורסם

מהירות החיבור שלך (נגיד 1500Kbit/sec) אומרת שהמהירות המקסימליות שאתה יכול להגיע עליה היא 1500 חלקי 8 בערך שזה 185.7KByte/sec.

לא ניסיתי את האתר הספציפי הזה, וכשאתה בודק באתרים בחו"ל זה תלוי בהרבה יותר גורמים (העמוס על השרת, התעבורה הספציפית מהספק שלך עליו וכו'), לכן הרבה יותר פשוט שתבדוק בהתחלה מול בדיקת מהירות של הספק שלך...

פורסם
  • מחבר

כן בפעם השנייה שבדקתי באתר הזה זה כבר היה 700 KBPS אבל איך אני יכול לבדוק את המהירות מול הספק שלי?

פורסם

מוזר אצלי זה על 1554 בהורדה ו-105 בהעלאה

פורסם

כן בפעם השנייה שבדקתי באתר הזה זה כבר היה 700 KBPS אבל איך אני יכול לבדוק את המהירות מול הספק שלי?

פשוט מאוד, או שתלך לאתר הבית שלהם ותבדוק איפה קבצי בדיקת המהירות (או שתנסה לחפש בגוגל), או שתתקשר לתמיכה ותשאל איפה הם..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים