פורסם 2005 בדצמבר 2719 שנים שמעתי שיש איזושהיא שיטה שאפשר לצרוב קצת יותר ממה שרשום על הדיסקעכשיו יש לי סרט שהוא 750 מגה ורציתי לשאול איך אפשר לצרוב את זה על דיסק של 700?ומה הכמות הסופית של מגה שאפשר לצרוב על דיסק?אם יש כזאת דרך מישהו יכול לספר לי עליה איך עושים את זה?נ.ב. אני משתמש בנרו 6תודה רבה לעוזרים.. זה ממש דחוף לי אז אשמח אם תענו בהקדם
פורסם 2005 בדצמבר 2719 שנים נראה לי יש תשובה בסטיקי בפורום הרללונטי (אמצעי אחסון)...נראה לי שאפשר בין 720 ל 740 בדיסק.
פורסם 2005 בדצמבר 2719 שנים אפשר לצרוב יותר למרות שלדעתי הרבה פחותקוראים לזה overburnיש את זה למספר צורבים יש הרבה הסברים על זה ברשת בכלל ולפי מי שהגיב מעלי יש אפילו בפורום הזה(לדעתי הכי קל לבצע OVERBURN תחת ה-api של נרו)לדעתי כשמדברים על גדלים גדולים מכמה מגות בודדות מעל המקסימום כבר צריך סידי עם קיבולת גדולה יותר כמו דיסק של 900 מגהעולה רק שקל יותר במקרה הרעוקל מאוד לקנפג את נרו(תוכנת הצריבה האהובה עלי) בשביל לזההות את הגדלים הללו
פורסם 2005 בדצמבר 2819 שנים מחבר ודיסקים של י800 או 900 כמה שיש יכולים להיצרב על כל צורב או רק מיוחדים?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.