עבור לתוכן

CDROM לא מופיע

Featured Replies

פורסם

התקנתי ווינדוס מחדש על המחשב שלי , מדיסק ווינדוס בכונן של הצורב אבל עכשיו כשאני מנסה להשתמש בו אני רואה שהוא לא מופיע במחשב שלי ולא מגיב לדיסקים.

אני מתקין ווינדוס על המחשב שלי באופן די תכוף ואף פעם לא צריך להתקין דרייברים לצורב.

הצורב לא מופיע בביוס שמוגדר על AUTO. שיניתי את ההגדרה לCDROM והצורב עדיין לא מופיע בווינדוס.

מה לעשות?

פורסם

שיטת הניחושים:

הלוח מוגדר לקבל את 2 כבלי IDE?

הג'ימפור תקין?

מגע הכבלים תקין?

נסה להחליף צורב או כונן תקליטורים אחר על אותו מיקום.

נסה להעביר את הצורב למיקום אחר.

מה עוד? ?? ::)

פורסם
  • מחבר

המחשב פעל עם הצורב בלי העיה עוד לפני התקנת הווינדוס מחדש, והמחשב עבד עם הצורב אחרי התקנות-ווינדוס-מחדש רבות.

ניסיתי לג'מפר BY THE BOOK וגם אז לא עבד

בדקתי מגעים הכלץ....

פורסם

האם ב DEVICE MANAGER של ה WINDOWS יש לך סימן קריאה צהוב ליד הרשימת כוני CROM ?

פורסם
  • מחבר

לא. תמונה מצורפת להתרשמות.

הערה: מקודם כשגם הצורב שעושה בעיות וגם DVD (שידוע שיש לו בעיות) היה מחובר, היה מתחת ל"Primary IDE Channel" עוד "חיבור" שהיה כתוב בו SECONDARY משהו, אך כרגע הDVD לא מחובר.

[attachment deleted by admin]

פורסם

נשמע מוזר... ה SECONDARY צריך להיות כתוב נראה לי גם אם כלום לא מחובר.. תבדוק ב BIOS שבטעות לא ביטלת את ה SECONDARY IDE CONTROLLER

פורסם
  • מחבר

הוא לא מבוטל. הכל פועל וכל IDE נמצא על AUTO אבל הוא מזהה רק את ההארדיסק.

פורסם

אם החיבורים וגמפר נכונים, והוא לא מזוהה ב BIOS, אז אתה יכול לבדוק על מחשב אחר (או חיבור IDE אחר), או להגיע למסקנה שהוא הלך...

פורסם

אם בקר ה IDE השני לא מזוהה ע"י מערכת ההפעלה, והוא מופעל ב BIOS, סימן שיש בעיה עם הבקר, ובד"כ זה אומר שצריך להחליף לוח (אלא אם כן אין לך אחריות ואתה יכול לחיות עם המצב הקיים).

פורסם

אם בקר ה IDE השני לא מזוהה ע"י מערכת ההפעלה, והוא מופעל ב BIOS, סימן שיש בעיה עם הבקר, ובד"כ זה אומר שצריך להחליף לוח (אלא אם כן אין לך אחריות ואתה יכול לחיות עם המצב הקיים).

הכי הגיוני!

פורסם
  • מחבר

א. הצורב שלא נקלט מחובר לבקר הIDE הראשון.

ב. בקר הIDE מופיע בDEVICE MANAGER כאשר משהו מחובר אליו.

פורסם

הלך הצורב ?

פורסם
  • מחבר

לא נראה לי - התקנתי ממנו WINDOWS ודקות אחר כך ראיתי שהוא לא מופיע בMy Computer

פורסם

ועכשיו יש לך אפשרות לעשות BOOT ממנו ל WINDOWS INSTALLATION CD או לא ?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים