עבור לתוכן

כתיבת סימולציה הניגשת ל MYSQL ו PHP

Featured Replies

פורסם

אני מניח שה PROXY הוא מיוחד בשביל WEB (משהו סטייל SQUID) כן ? שאחרת איך הוא אמור להחליט מתי לקחת מה CACHE או לדרוש את המידע?

פורסם
  • מחבר

אני מניח שה PROXY הוא מיוחד בשביל WEB (משהו סטייל SQUID) כן ? שאחרת איך הוא אמור להחליט מתי לקחת מה CACHE או לדרוש את המידע?

It's SQUID

:D The simulation supposed to check changes implemented in it.

פורסם

הבנתי..

אז בגדול כן, שיהיה לך בצד של השרת נגיד LINUX, APACHE, MYSQL, PHP או בקיצור LAMP:

http://en.wikipedia.org/wiki/LAMP_%28software_bundle%29

(יש גם כל מני מדריכי LAMP ברשת, חפש בגוגל או בלינקים בויקי למטה).

ב MYSQL תכניס את הטבלה.

ב PHP תעשה ממשק שמקבל פרמטרים דרך ה URL (חפש בגוגל על POST ו GET ב PHP), וממיר אותם לשאילתות במסד נתונים ומציג את הנתונים כקובץ HTML (חפש בגוגל MYSQL PHP TUTORIAL).

ב APACHE בסה"כ אתה צריך לדאוג שהוא יעבוד עם PHP (MOD_PHP), ושהוא מקונפג טוב מבחינתך בכל הקשור ל CACHE.

בצד שאתה מריץ את הבדיקה, תבחר איזה שפה שמאפשרת תקשורת HTTP קלה (אני מניח ש PERL או PYTHON ואפשר עם גם PHP), שיגש ל URL של השרת עם פרמרטי בדיקה (ה POST ו GET הנ"ל), ויקבל תוצאה, כאשר הממשק HTTP שלו יאפשר לקרוא את ה HEADER ולראות כמה עדכני המידע.

פורסם
  • מחבר

Thank you very much!

I will start using the guide about LAMP, I hope I will manege.

Could you help me if I will get stuck?

פורסם

בתכלס יש פורומים ייעודיים בארץ לנושאים כאלו (כמו הפורומים של WHATSUP שמרכזים חלקים גדולים מקהילת ה LINUX בארץ).

אם יש דברים נקודתיים ולא מדריך להתקנה שאתה צריך, אז תשאל ונראה...

אני מציע לך גם להתעסק עם הפצה כמו UBUNTU שהיא די קלה להפעלה, וגם אפשר ב 5 שניות אחרי ההתקנה להגיע למערכת LAMP עובדת (אתה פשוט אומר לו להתקין APACHE, MYSQL, PHP והוא כבר לבד שם הגדרות בסיסיות שאמורות לעבוד טוב).

למשל http://ubuntuguide.org/ (חפש שם את הדברים הרללונטים).

פורסם
  • מחבר

בתכלס יש פורומים ייעודיים בארץ לנושאים כאלו (כמו הפורומים של WHATSUP שמרכזים חלקים גדולים מקהילת ה LINUX בארץ).

אם יש דברים נקודתיים ולא מדריך להתקנה שאתה צריך, אז תשאל ונראה...

אני מציע לך גם להתעסק עם הפצה כמו UBUNTU שהיא די קלה להפעלה, וגם אפשר ב 5 שניות אחרי ההתקנה להגיע למערכת LAMP עובדת (אתה פשוט אומר לו להתקין APACHE, MYSQL, PHP והוא כבר לבד שם הגדרות בסיסיות שאמורות לעבוד טוב).

למשל http://ubuntuguide.org/ (חפש שם את הדברים הרללונטים).

Thanks, I have used ubunto @home & it's very nice & intuitive.

I can't use it for the simulation I am bound to use mandarake, I tried compiling PHP & it gave an error msg & using the pkg manager I have installed stuff but I can't find it... I am going to try some other stuff.

thanks for the info

:xyxthumbs:

פורסם

אתה אף פעם לא צריך לקמפל משהו במערכות כאלו (חוץ מ GENTOO שזה כל הקטע שלו), אתה צריך למצוא את ה PACKAGES הרלוונטים פשוט..

פורסם
  • מחבר

אתה אף פעם לא צריך לקמפל משהו במערכות כאלו (חוץ מ GENTOO שזה כל הקטע שלו), אתה צריך למצוא את ה PACKAGES הרלוונטים פשוט..

ניסיתי להתקין מספר חבילות שקשורות ל PHP, אבל לאחר מיכן לא מצאתי את PHP ב usr/local/php כמו שהבנתי שאני אמור למצוא, וגם פקודת locate לא מצאה לי את הקבצים הנחוצים.

מחר אני אגיע למחשב עליו אני עובד ואנסה מה שאוכל.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים