עבור לתוכן

כתיבת סימולציה הניגשת ל MYSQL ו PHP

Featured Replies

פורסם

שלום,

אשמח לכיוון כיצד לכתוב קוד הניגש למסד MYSQL (דרך APACHE) ומבצע שאילתות כלפיו על פי הנתונים המוחזרים.

זה קצת כללי, אבל לפחות אשמח לכיוון, אני יודע C ואם צריך משהו אחר אשמח ללמוד.

פורסם

תלמד PHP הכי טוב.

פורסם
  • מחבר

אני צריך לכתוב משהו שיגש דרך הרשת/אינטרנט, מעין שאילתת HTTP.

פורסם

wtf ?

אין דבר כזה.

אתה רוצה לגשת לשרת mysql דרך פרוטוקול http, אתה צריך לכתוב את זה בשפה כלשהיא. php, asp, perl, מה שבא לך..

פורסם
  • מחבר

אוקי,

כדי להבהיר דברים :

לא ניתן לכתוב ב C תוכנה השולחת בקשות ישירות ללשרת דרך הרשת.

לא ניתן לכתוב ב C תוכנה השולחת בקשות HTTP (לאתר מבוסס PHP למשל...) דרך הרשת ?

בהנחה שאני לא יודע שפות אחרות, מה יהיה לי הכי פשוט?

פורסם

עם C לא ניתן כלל ליצור קשר לאינטרנט.

הברירה שלך היא פשוט או ללמוד שפה אחרת או לשכור מתכנת.

פורסם

אפשר לעשות ב C הכל, פשוט זה קצת הכלי הלא נכון לעבודה הזו.. אם כבר עדיף C++ וגם הוא לא הכי קשור...

אני ממליץ לך ללמוד שפות יעודיות כמו ASP/PHP בשביל תכנות שקשור ל WEB (שפות הרבה יותר קלות ופשוטות מ C).

פורסם

אני הייתי מציע לך ליצור דפים בASP/PHP שיעדכנו את מה שאתה רוצה על בסיס הנתונים, ולגשת לדפים האלה בעזרת הפקד webbrowser שיש בVB.

פורסם
  • מחבר

תודה על התגובות,

אני הייתי מציע לך ליצור דפים בASP/PHP שיעדכנו את מה שאתה רוצה על בסיס הנתונים, ולגשת לדפים האלה בעזרת הפקד webbrowser שיש בVB.

לגבי PHP, אני עכשיו נאבק בהתקנה (LINUX) ואני אצטרך בעיקרון לקרוא את הנתונים ולשלוח תשובה בעיכוב של מספר שניות ובנוסף להוסיף פרמטר לתשובה, אשמח לעזרה בנושא.

לגבי VB - אני עובד על לינוקס, לכן אני כרגע מנסה למצוא משהו שיוכל לעזור לי ב PERL.

פורסם

תסביר בדיוק מה אתה צריך... למה אתה צריך לגשת דרך APACHE ולא ישירות למסד?

פורסם
  • מחבר

תסביר בדיוק מה אתה צריך... למה אתה צריך לגשת דרך APACHE ולא ישירות למסד?

אולי לא צריך אפאצ'י, אני לא כוכב גדול בתחום הזה, להלן מה שאני צריך :

לגשת ממחשב אחד למחשב שני דרך שרת פרוקסי זאת כדי לבחון שינויין שנעשו בשרת הפרוקסי.

על כן, עלי לגשת מהלקוח בשאילתת HTTP דרך הפרוקסי לשרת היעד המכיל את המידע המבוקש (כמה עשרות אלפי רשומות) ולקרוא אותם בזה אחר זה (כמובן כל רשומה בשאילתה חדשה).

את הנתונים הכנסתי לטבלה ב MYSQL כדי שהגישה תהיה נוחה יותר (אם אפשר לעשות זאת עם שורות של קובץ טקסט מה טוב), ולפי מה שהדריכו אותי אני צריך גם APACHE (על מנת להאזין לבקשות הרשת) ו PHP (על מנת לענות על הבקשות).

פורסם

אתה יכול להשתמש ב PHPMYADMIN (תוכנת WEB מבוססת PHP שמאפשרת שליטה נוחה, כולל יבוא ויצוא של מידע משרתי MYSQL).

אבל אתה גם יכול במידת הצורך פשוט לאפשר לחיבור מרחוק לשרת MYSQL ממחשבים אחרים ולהתחבר ישירות מאצלך בבית ל MYSQL (לא דרך APACHE וכל זה, אלא ישירות), ולהתעסק עם המידע עליו.

פורסם
  • מחבר

אתה יכול להשתמש ב PHPMYADMIN (תוכנת WEB מבוססת PHP שמאפשרת שליטה נוחה, כולל יבוא ויצוא של מידע משרתי MYSQL).

אבל אתה גם יכול במידת הצורך פשוט לאפשר לחיבור מרחוק לשרת MYSQL ממחשבים אחרים ולהתחבר ישירות מאצלך בבית ל MYSQL (לא דרך APACHE וכל זה, אלא ישירות), ולהתעסק עם המידע עליו.

תודה, אבל אני לא מבין איך זה יעזור לי להריץ סימולציה כזו. . .

פורסם

אולי לא צריך אפאצ'י, אני לא כוכב גדול בתחום הזה, להלן מה שאני צריך :

לגשת ממחשב אחד למחשב שני דרך שרת פרוקסי זאת כדי לבחון שינויין שנעשו בשרת הפרוקסי.

על כן, עלי לגשת מהלקוח בשאילתת HTTP דרך הפרוקסי לשרת היעד המכיל את המידע המבוקש (כמה עשרות אלפי רשומות) ולקרוא אותם בזה אחר זה (כמובן כל רשומה בשאילתה חדשה).

את הנתונים הכנסתי לטבלה ב MYSQL כדי שהגישה תהיה נוחה יותר (אם אפשר לעשות זאת עם שורות של קובץ טקסט מה טוב), ולפי מה שהדריכו אותי אני צריך גם APACHE (על מנת להאזין לבקשות הרשת) ו PHP (על מנת לענות על הבקשות).

מה הסימולציה פה ? ומה המידע שאתה צריך (איך הוא בנוי), ולמה לא לשמור את השינויים לקובץ טקסט (שוב אין לי מושג על מה אתה מדבר) ופשוט לקרוא אותו?

פורסם
  • מחבר

מה הסימולציה פה ? ומה המידע שאתה צריך (איך הוא בנוי), ולמה לא לשמור את השינויים לקובץ טקסט (שוב אין לי מושג על מה אתה מדבר) ופשוט לקרוא אותו?

אוקי, אין לי שינויים ב DATA וזה לא מה שמעניין אותי, יש לי DATA מוכן, כמה עשרות אלפי רשומות.

המטרה היא לבחון את פעולת הפרוקסי, זאת על ידי שליחת בקשות רציפה (על ידי תוכנה כמובן) דרך הפרוקסי כאשר כל בקשה מחזירה לי את המידע שברשומה כולל זמן עדכון אחרון (ועל פיו אמור הפרוקסי להחליט האם להחזיר את הבקשה מהמקור או מהקש).

ה DATA מגיע בתצורת קובץ טקסט ענק המכיל עשרות אלפי שורות (כל שורה נחשבת כרשומה), כאשר בדקתי את העניין הבנתי שלא ניתן לגשת דרך הרשת באופן אותו אני צריך לקובץ טקסט ולכן המרתי את הקובץ ל טבלה ב MYSQL.

נניח שכל רשומה בנויה כך ,ID,Client,Date,data

אני צריך לפנות בכל פעם (אוטומטית) לרשומה הבאה לקבל את ה Data (שלא משנה מהו) ועוד פרמטרים כגון תאריך על מנת לבדוק את הפרוקסי.

בנוסף מכיון שמדובר ברשת אני צריך לעכב את התשובה באופן קבוע בכמה שניות.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים