פורסם 2005 בדצמבר 2719 שנים שלום שאני בא להפעיל את המשחק אז קופץ לי חלון שאני לא מצליח להבין מה הוא אומר ובגלל זה אני לא יכו ללנסות לתקן תבעיה . תוכלו לעזור . תודה צירפתי תמונה לבעיה:
פורסם 2005 בדצמבר 2719 שנים קונים את המקורי, או במידה ויש לכם מקורי הולכים לחנות ומחליפיםזו הודעה שנובעת מדיסק שמערכת ההגנה שלו פגומה
פורסם 2005 בדצמבר 2719 שנים מחבר לא נראה לי שזה בדיסק כי התקנתי עם הדיסק הזה את המשחק במחשב אחר וזה פעל
פורסם 2005 בדצמבר 2719 שנים run it in windows 2000 compatibility mode.right click the .exe file -> properties->compatibility
פורסם 2005 בדצמבר 2719 שנים מצאתי את זה בגוגל!תנסו את זה:go to your PON directory (C:/program files/atari/path of neo/) and open matrix3.exe. for some reason it works fine running from that exe rather than the other. create a shortcut to that onyour desktop and it should fix your problems.
פורסם 2005 בדצמבר 2719 שנים run it in windows 2000 compatibility mode. right click the .exe file -> properties->compatibility עובד. תודה לך!
פורסם 2005 בדצמבר 2719 שנים מחבר FLaW תודה ענקית!!! זה סוף סוף פועל לי :yelclap: עריכה: אפשר לנעול בכדי שלא יהיו סתם הודעות
פורסם 2005 בדצמבר 2719 שנים פשוט בושה וחרפה מה שהולך פהמזל שאני חבר ב- BSA אז אני אוסף לי פה עדויות והוכחותכמובן בבוא הזמן אנחנו נתבע כאן משתמשים ספציפים ועם צו בית משפט נקבל את האי פיי של הפושעים כאן ממנהלי האתר...
פורסם 2005 בדצמבר 2719 שנים בכיף אתה מוזן לקפה אליי אני אוכל להשוויץ בדיסק שלי ואתה תאכל... תאסוף עדויות ממקום אחר
פורסם 2005 בדצמבר 2719 שנים " מוזן לקפה אליי אני "חתיכת עילג...אההה מנהלים!שמישהו יתן באן למעפאן הזה!אין לו הודעה אחת נורמאליתhttp://hwzone.co.il/community/index.php?action=profile;u=20371;sa=showPosts
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.