עבור לתוכן

אני מיואש, עזרו לי בבקשה למצוא משחק תפקידים איכותי

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

קודם כל יש את ההרחבה של גוטיק 2 באנגלית כבר. וזה משחק כמעט אחר לגמרי, בהרבה יותר קשה גם.

אני בשוק :o לא ידעתי על זה בכלל. אתה יכול לספר לי מה זה בדיוק? זה כבר ממש משחק אחר עם משימות שונות? או שזה מתחיל אותו דבר עם כמה שינויים?

דבר שני, משחקי התפקידים האחרונים שיצאו באמת לא שווים הרבה, רוב החברות שעושות משחקי תפקידים עברו לממשחק מרובי משתתפים-זה לא כל כך רע, אני משחק EVERQUEST2 ויש לו גרפיקה אדירה, קהילה משגשגת דמויות מעניינות ודיאלוגים סבירים.

זה משחק רשת?

דבר שלישי, לא ראיתי את FALLOUT 1 ו-2 או את ARCANUM ברשימה שלך. נכון, חסר להם הרבה בתחום הגרפיקה כי הם ישנים יותר אפילו מ BALDUR'S GATE-אבל הם המשחקי תפקידים הכי טובים שיצאו ל PC אי פעם -לפי דעתי וגיימרים של מישחקי תפקידים רבים.

באמת לא נגעתי בהם, אם אתה ממליץ אז אני אבדוק את הנושא

אגב לגבי המשחק morrowind שהמליצו לי פה, הוא אכן ממש דומה ל gothic, אני ממש מבסוט, רק חבל שכמויות הטקסט שם עוברות את גבול הטעם הטוב....

אגב הצלחתי להשיג גם את KOTOR1, אבל עוד לא יצא לי לבדוק אותו.

תודה לכולם :xyxthumbs:

פורסם

ההרחבה של גוטיק 2:

נקרא NIGHT OF THE RAVEN משחק הרחבה לגוטיק השני, כלומר אתה מתחיל כרגיל רק עם השינויים הבאים-

נוספו 3 או 5 גילדות-פיראטים, שודדים, קוסמי מים,מגיני מעגל המים, אביר רוע?..

עוד הרבה קווסטים , חפצים , אנשים שהיו בראשון(כמו רייבן שחזר בתור הרשע שני ).

עולם חדש לגמרי , יש בו ג'ונגלים, ביצות, מדבריות עם מפלצות חדשות, לדעתי זה בין העולמות הכי יפים שיצאו להם, חבל שהוא יחסית קצר(ההרחבה מסתיימת בערך בפרק רביעי).

וכמובן, עלילה משנית חדשה שקשורה ברוע חדש, היינו רייבן, שודד ים מפורסם ועוד כל מיני דמויות מצחיקות ואפלות.

הדבר הכי כואב בהרחבה שהיא הרבה יותר קשה.. לפחות יש שם חרב שמנצחת כמעט הכל.

EVERQUEST 2- משחק רשת כלומר דורש תשלום חודשי של 80 שקל בחודש.. וגם את המשחק המקורי, יש אותו בחינם להורדה בגרסאת ניסיון..מומלץ לבדוק לפחות(הורדה של כ 2 ג'יגה אז תפנה לילה אחד לפחות).

KOTOR 1 נחמד מאוד, אני נעצרתי איתו כמה פעמים עד שהוא הפסיק למשוך אותי...נדמה לי שהכל בדיאלוגים, אגב לMORROWIND אין דיאלוגים כל כך מרגשים(לדעתי כמובן).

פורסם

יש מישחק ישן שיש לו גרפיקה מכוערת אבל הוא הRPG הטוב ביותר ששיחקתי קוראים לו גרנדיה 2

וביגלל הסיפור ומערכת קרבות מאוד טובה אחרי שאתה משחק שעתים אתה ניכנס למישחק ולו איכפת לך מהגרפיקה המכוערת

תנו לו יזדמנות כדי לכם

חוץ מיזה באמולטורים יש את סידרת מישחקי האגדה של זלדה ומריו RPG -נייר ולא זוכר תשם של הסידרה בGBA

ונכון שלכל המישחקים האלה יש גרפיקה מכוערת להיום אבל כולם מאוד טובים

אני מציע תתחיל בגרנדיה 2 לPC ותיתן לו שעתים אחרי זה לא תירצה להפסיק

פורסם

שתי שאלות

לגבי NIGHT OF THE RAVEN צריך את המשחק הראשון כדי לשחק אותו?

לגבי

Lineage 2

איך הוא? ניסיתי להוריד אותו אבל ההורדה מהאתר הרשמי איטית טילים!!! יש דרך אחרת?

פורסם

להרחבה של גוטיק2 חייבים את המשחק גוטיק 2 שיהיה מותקן...

פורסם
  • מחבר

אגב תגידו.

ראיתי במקרה את המשחק: Pirates of the Caribbean ב50 שקל.

הוא נראה גם כן בסגנון של גוטיק ו morrowind (הוא גם שייך ל Bethesda, החברה שעשתה את Morrowind, )

השאלה עם מישהו מכיר את המשחק הזה? ואם כן מה דעתכם עליו?

אגב זה הקישור למשחק למי שלא בטוח....

http://pirates.bethsoft.com/main.html

פורסם

Blood Magic רק יצא לשוק אז כנראה לא תוכל להוריד אותו..

זה בסגנון DIABLO עם גרפיקה טובה מאד..

http://pc.gamespy.com/pc/pc_blood-magic/

פורסם
  • מחבר

Blood Magic רק יצא לשוק אז כנראה לא תוכל להוריד אותו..

זה בסגנון DIABLO עם גרפיקה טובה מאד..

http://pc.gamespy.com/pc/pc_blood-magic/

יצא לך לראות\לשחק איתו?

הוא באמת נראה כמו דיאבלו(שלדעתי המשחק הכי כייפי ששיחקתי אי פעם) אבל גם יותר מידי דומה ל Dungeon siege שאותו לא כלכך אהבתי....

פורסם

Blood Magic נראה ממש מרשים אבל אני לא מוצא עליו כלום והאתר שלו ושל החברה המפתחת לא קיימים. (או שהם נפלו)

:nixweiss:

פורסם

Lineage II זה משחק חינמי?

פורסם

OBLIVION יוצא במרץ

פורסם

יש עוד משחק לא רע בכלל לדעתי, לפחות מבחינת קרבות וגרפיקה..DUNGEON LORDS יש גם דמו שלו.

מזכיר לי משום מה את BARDS TALE (ולא החדש המעפן).

אני משחק עכשיו את גוטיק 1 שוב...משחק ענק למי שלא שיחק.

פורסם

איך אף אחד לא הזכיר פה את ps:t?!

אם אתה אוהב דיאלוגים,עלילה מדהימה,ולא מעט זמן קריאה זה המשחק.

פשוט המשחק התפקידים הכי טוב שיש לדעתי...אחריו בא באלדורס ואז KOTOR ואז vampire...

אגב הבאגים שלא נותנים לגמור את המשחק בואמפייר עקיפים...

פורסם

מה זה המשחק הזה? ps?

שם מלא בבקשה

ואשמח לפירוט

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים