פורסם 2005 בדצמבר 2919 שנים מחבר כן אבל אני צריך עזרה מיקצועית בכי אני רוצה שהוא יראה בצורה רנדומלית כמה צורות (אני יכול להגיע עד ל- 5 כשכל צורה זה עם 3-4 פקודות, למשל משולש אני מצייר עם 3 קווים נפרדים, ריבוע עם 4 וכן הלאה כשכל קו זאת פונקציה בפני עצמה)
פורסם 2005 בדצמבר 2919 שנים אל תסבך את החיים, משולש:void triangle(int ax,int ay,int bx,int by,int cx,int cy);a, b ו-c ייצגו את שלושת הקודקודים של המשולש. אתה רק צריך למסור את שיעורי ה-X וה-Y של כל נקודה.בהצלחהעריכה: תיקנתי טעות בפרמטרי הפונקציה.
פורסם 2005 בדצמבר 2919 שנים מחבר יש לי כבר הכל מוכן בפונקציות.אני עכשיו רק צריך לחבר אותם כך שתצא לי לומדה!
פורסם 2006 בינואר 919 שנים מחבר מצטער על הגבאל פוסט, אני לא רוצה לפתוח נושא חדש...בניתי את כל הפונקציות.המטרה שלי היא שהמחשב יעלה פונקציות רנדומלית, איך אני עושה את זה?ואגב, כל פונקציה מציירת ציור אחד (עיגול אחד, משולש אחד או מרובע אחד)אני צריך שהוא יתן לי מספר אקראי של צורות (בכדי שיצא תרגיל כפל כמו 5 משולשים כפול 10 מלבנים...)תודה!לשים לב שזה לוח הכפל ולכן מקסימום הצורות שיכולות להיות שם זה 10 (כי לוח הכפל זה עד 10...)אני צריך את זה דחוףףף כי תאריך ההגשה הוא בעוד יומיים!תודה רבהה!!
פורסם 2006 בינואר 919 שנים פונקציית RANDhttp://cboard.cprogramming.com/archive/index.php/t-2366.html למשל (חוץ מהאלמנטים של C++, תעזוב אותם).
פורסם 2006 בינואר 919 שנים תריץ RAND בטווח שאתה צריך ותעשה SWITCH לכל ערך שיבחר פונקציה (או שתעשה מערך הפניות לפונקציות).
פורסם 2006 בינואר 919 שנים תסתכל שם בלינק שנתתי לגבי איך להשיג משתנה רנדומלי בין Aל B, אחרי זה פשוט תכניס את ה משתנה הזה לתוך SWITCH, ואז תעשה CASE לכל אחת מהאפשרויות ותריץ מה שאתה רוצה.http://clang.eitan.ac.il/index.php?doc=chp&id=5
פורסם 2006 בינואר 919 שנים מחבר איך אני מכניס את השמות של הפונקציות ל- רנדום?משהו כזה:randomize();random(func1,func2,func3);ככה אני עושה את זה?
פורסם 2006 בינואר 919 שנים ממש לא ? פרויקט ב C בלי להבין את השפה?#include <stdio.h>#include <stdlib.h>#include <time.h>void do_func1() { printf("learn\n"); }void do_func2() { printf("how to\n"); }void do_func3() { printf("c\n"); }int RandInt(int a,int b){ return a + rand() % (b - a + 1);}int main(void){ int x; srand(time(NULL)); // draw a random number between 1 to 3 x = RandInt(1, 3); switch(x) { case 1:do_func1();break; case 2:do_func2();break; case 3:do_func3();break; }}
פורסם 2006 בינואר 1019 שנים מחבר אני מבין את השפה אבל לא שולט בה...בכל מיקרה, ניתקלתי בעוד בעיה.אני רוצה שהוא יצייר מספר עיגולים אני עושה עם ללואה, אבל הבעיה זה כשאני מריץ את זה הוא לא מראה לי את מספר העיגולים.for (i=0;i<5;i++){for (j=0;j<20;j++)draw_egool(x+j,y+j,radius)}הלולאה של I אמורה להריץ את התוכנית 5 פעמים (זאת אומרת להפעיל את הפונקציה 5 פעמים ובכך ליצור 5 עיגולים)הלולאה של J אמורה להשים אותם בכך פעם במקום אחר בשביל שלא יצא אחד על השני שאני אוכל לראות שהוא באמת צייר 5...האם הדרך נכונה?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.