עבור לתוכן

קירור מספק לwinbond utt bh-5 על LANPARTY SLI לפני שמתחילים לחשמל אותם ברצינות

Featured Replies

פורסם

אז ככה, מדובר על מושקין REDLINE שאמורים להגיע ל500MHZ על 2-2-2-4. השבבים בכותרת, שבבים שאוהבים הרבה מתח.

הלוח כמו שמצויין בכותרת, יכול לתת להם הרבה מתח.

מעבר לספרדר שעליהם, הוסף מאוורר 80MM. כמו כן הם נמצאים חלקית מתחת לזלמן CU7700 אימתני. המאוורר 80 נמצא בין המאוורר 120 של המארז שמכניס אויר, למאווררים של המארז ושל הספק שמוציאים אויר.

מצורפת תמונה - השאלה היא, האם זה מספיק? כי החבר'ה האלה לא מתעוררים מתחת ל3.5mV.

[attachment deleted by admin]

פורסם

אתה צריך מאורר על המחולל מתח של הלוח וזהו... הזיכרונות לא ממש צריכים קירור.. הם באמת לא מתחממים יותר מידי ו3.4\3.5V יספיק להם ותאמין לי הם יהיו בסדר גמור.

פורסם
  • מחבר

מושקין ספציפית דורשים קירור אקטיבי...

http://www.mushkin.com/doc/products/memory_detail.asp?ID=196

Active Cooling Required *----Due to the extreme speed of these modules along with the added voltages used, Mushkin requires end users to Actively cool their memory modules. Modules that are not properly cooled will/may not meet rated timings and speeds, and may become susceptible to premature failure.

והאמת שרציתי להריץ אותם קצת יותר מהגדרות יצרן...

מה זה מחולל המתח על הלאנפארטי? איפה הוא נמצא ואיך הוא נראה? איזה קירור הוא צריך?

פורסם

אני לא בטוח

אבל אם אני לא טועה, זה הסינק מימין לזכרונות..

מישהו?

פורסם

אני לא בטוח

אבל אם אני לא טועה, זה הסינק מימין לזכרונות..

מישהו?

צודק בהחלט

פורסם

אז ככה, מדובר על מושקין REDLINE שאמורים להגיע ל500MHZ על 2-2-2-4. השבבים בכותרת, שבבים שאוהבים הרבה מתח.

הלוח כמו שמצויין בכותרת, יכול לתת להם הרבה מתח.

מעבר לספרדר שעליהם, הוסף מאוורר 80MM. כמו כן הם נמצאים חלקית מתחת לזלמן CU7700 אימתני. המאוורר 80 נמצא בין המאוורר 120 של המארז שמכניס אויר, למאווררים של המארז ושל הספק שמוציאים אויר.

מצורפת תמונה - השאלה היא, האם זה מספיק? כי החבר'ה האלה לא מתעוררים מתחת ל3.5mV.

דווקא החבר'ה האלו לא מי יודע מה אוהבים מתח כמו ה bh, הם מבוססים על ה ch utt, הם לא יתנו לך יותר ביצועים ככל שתעלה את המתח

אפילו להפך, תמצא להם את הנקודה הכי טובה ( 2 הזוגות ששיחקתי איתם נתנו מקסימום יציבות וביצועים ב 3.35v ~.)

ומאוורר אחד של 80 כמו ששמת מספיק :beerchug:

פורסם

אם אתה ממש, אבל ממש דואג לזכרונות, תשיג אחד כזה:

koo-52_3.jpg

אחרת, תשאיר את ה-80מ"מ ותדביק כמה סינקים על ה-MOSFETים ותהיה רגוע ;)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים