פורסם 2005 בדצמבר 2619 שנים בבקשה תעזרו לי לתקן את הסוס הטרונאיני הבא שום תוכנה ושם אנטי וריוס לא מצליחה למחוק אותוהשם שלו הואWin32.Trojan Downloader.Delfבבבבקשה תעזרו ליייייייייי
פורסם 2005 בדצמבר 2619 שנים קודם כל זה לא שייך לפה. (תמיכה טכנית היא לחומרה בלבד)עכשיו, עם איזה AV ניסית להסיר אותו?האם ניסית גם במצב בטוח?האם ביטלת את השיחזור מערכת?
פורסם 2005 בדצמבר 2619 שנים מחבר ניסיתי להסיר אותו אם הרבה תוכנות הוא יושב לי על הdll ששמו st3.dll ניסיתי תתוכנות הבאות: Ad-Aware SE Personal AntiVir XP Simply.Super.Trojan.Remover.v6.4.2. Registry.Mechanic.v5.0.0.142 Spyware Doctor System Mechanic Professional 6 ואף אחת מהם לא מוחקת אותם כולם אומרות שצריך למחוק אותה בהדלקת הווידנוס וזה מה שאני עושה וזה לא עוזר כן וגם במצב בטוח ניסיתי זה אותו דבר תעזרו לי בבקשה זה מעצבן זה מתקיע לי תמחשב ומעיט תאינטרנט עזרה בבקשה???????
פורסם 2005 בדצמבר 2619 שנים כי ב SAFEMODE יש יותר סיכוי שזה לא ירוץ ויחסום את האפשרות להסיר את עצמו...
פורסם 2005 בדצמבר 2619 שנים למה באמת אתה לא מצליח להוריד וירוס עם תוכנות אנטי רוגלות???אולי תנסה להשתמש באנטי וירוס נורמלי?תוריד NOD 32 יש גרסת ניסיון לחודש. תתקין, תסרוק, תסיר, ותשאיר אותה פועלת למשך כמה ימים אחרי זה, אולי היא תמנע ממך לעשות את זה שוב.
פורסם 2005 בדצמבר 2719 שנים מחבר עשיתי את הכול הדברים האלה במצב בטוח מיליון פעם וזה לא עזרזה כול פעם אומר שהוירוס נעול בתוך קובץ ווינדוס חשוב אבל הקובץ הזה אינו קיים בשום מחשב רק אצלי איך אני יכול לפתור את זה וגם את האנטי וירוס NOD הורדתי וגם הוא לא עזר
פורסם 2005 בדצמבר 2719 שנים תוריד את AVAST ותריץ סריקה מלאה בזמן הבוט.רק ככה נפתרתי לאחרונה מאיזה וירוס שאף תוכנה אחרת לא הצליחה למחוק.http://www.avast.com/eng/download-avast-home.html
פורסם 2005 בדצמבר 2919 שנים נסה להשתמש בתוכנה Kaspersky Anti-Virus Personal Pro האנטי וירוס הזה יודע איך להשתמש בסוס תרויני
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.