פורסם 2005 בדצמבר 2619 שנים הטלאי כולל:הרכבי קבוצות מדויקים וריאלים לקבוצות ליגת העל. מעודכנים ליום יציאת הטלאי.נבחרת ישראל, על שלל האלמנטים הנלווים.4 קבוצות מהליגה הלאומית {עירוני קרית-שמונה, הפועל עכו, הפועל חיפה והפועל באר-שבע}לראשונה בטלאי ליגה בעולם ל-FIFA06:בסיום העונה 2 קבוצות תרדנה מליגת העל ו-2 תעלנה מהליגה הלאומיתתלבושות בית, חוץ ושוער איכותיות לכל 17 הקבוצותתלבושת שלישית למכבי חיפה [93/94], מכבי ת'א [תלבושת המשבצות], הפועל ת'א [התלבושת מעונת גביע אופ'א] ובית'ר י-ם [96/97]מיניקיטס בית וחוץ לכל 17 הקבוצותספונסרים חדשים במצב קריירהארבע תלבושות שופטים ישראליותדגלים אותנטים לכל 17 הקבוצותסמל הליגה וסמלי הקבוצות במסכי המשחק והבחירהשישה כדורים: דיאדורה, פומה, רוטיירו , קאפה [2 סוגים] , uhlsportבאנרים חדשים לכל קבוצות הליגה במצב קריירההוספת עיתון מעריב במצב קריירההוספת מצב גביע הטוטו במצב קריירה, בנוסף לגביע המדינהגביע המדינה וצלחת אליפות הליגה בחדר הגביעיםעדכון 17 הקבוצות בראפטורים השוניםכ-50 פרצופים אותנטים לשחקני ליגת העל והלאומית הנבחרים שהוכנו במיוחד לטלאיפרצופו של השופט מאיר לוימעל 100 פרצופי שחקנים במסכי הבחירההמנגינה של שידורי ערוץ 10 לפני פתיחת המשחקים בליגת העלהמנון התקווה בזמן משחקי נבחרת ישראלועוד...תהליך ההתקנה, חשוב מאוד:1. יש למחוק את התיקיה C:\My Documents\FIFA 06,בכדי למנוע אי התאמות של שמירות קודמות.2.לאחר התקנת הפאטצ' חובה להריץ את תוכנת ה-FatBH3. מומלץ להתקין את הפאטצ' על התקנה חדשה ונקיה של המשחק, בכדי למנוע אי התאמות והתנגשויות עם טלאים ושמירות קודמות.לינק להורדה:http://www.fifa-il.com/ipl06/IPL06nv.zipכל הזכויות לאתר FIFA-IL...
פורסם 2005 בדצמבר 2619 שנים מי ביכלל משחק בFIFA ???יש רק מישחק אחד לחובבי כדורגל לדעתי והוא- Pro Evolution Soccer (יש לו גם שם אחר)
פורסם 2005 בדצמבר 2619 שנים הטלאי כולל: תלבושות בית, חוץ ושוער איכותיות לכל 17 הקבוצות לאחר ההתקנה אני יכול להגיד שהכל טוב....אבל התלבושות מגעילות ולא קשורות...אותה בעיה גם אצל בן דוד שלי.. דוגמא: (תלבושת החוץ של מכבי תל-אביב *אמורה להיות כחולה*)
פורסם 2005 בדצמבר 2719 שנים הטלאי עושה לי בעיותיש לי פיפא מקוריתואחרי כול משחק שאני מסיים זה יוצאועושה שגיאה מקווה שמישהו יוכל לעזור לי בהקדם
פורסם 2005 בדצמבר 3019 שנים רגע ומה יהיה אם אני לא אפעיל את התוכנה הזאת? את ה FatBH ?ומאיפה אפשר להוריד אותה?
פורסם 2005 בדצמבר 3019 שנים זה בא יחד עם ההתקנה :\לא תעשי? הטלאי לא יותקן כמו שצריך ויעשה בעיות ותצטרכי להתקין את הפיפא מחדש ולא רק את הטלאי (מנסיונו המר של חברי)
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.