עבור לתוכן

בעייה במחשב חדש

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

זה מחובר תמיד.

אבל אני זוכר שהטכנאי של נטוויזן התקין איזה תוכנה והגדיר משהו במיקומי הרשת שלי.

• תגובות 78
  • צפיות 5.5k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

איזה תוכנה ?

ומה הוא הגדיר ? בכל מקרה, לא נראה לי משהו רציני שלא ידעו לעזור לך אם תתקשר ותבקש להגדיר, ו/או בפורום אינטרנט שיש פה באתר.

פורסם
  • מחבר

אם הייתי יודע לא הייתי שואל:)

והצלחתי למחוק את כל מה שהתוכנה spyhunter מצאה.. אבל לא חושב שזה עזר. הwinlogon עדיין לוקח מלא זיכרון.

פורסם

שוב, זה מאוד קשה לעשות דברים כאלו בשלט רחוק... כבר איזה 6-7 עמודים אנחנו הולכים מסביב בלי לסדר את הבעיה סופית...

אם כזה קריטי לך לא לפרמט, תקח את המחשב לטכנאי רציני שיסדר את הבעיה.

אם אתה לא רוצה לפרמט רק בגלל ההגדרות רשת, אז אין לי יותר מדי מה להגיד גם ככה.

פורסם
  • מחבר

עשיתי שיחזור מערכת לתאריך לפני 3-4 ימים. בינתיים עברו 10 דקות והמחשב פועל מהר.

יש מצב זה העיף את הוירוס ,לא?

פורסם

כן, ויש מצב שלא (אתה יכול לעשות את בדיקת ה NETSTAT -B), אני בכל מקרה, לא הייתי סומך על זה, ובטח שלא משתמש במחשב שנגוע בוירוס/רוגלה וביצעתי שיחזור מערכת רק...

פורסם
  • מחבר

הרצתי את הפקודה(שכל התוכנות היו סגורות..) ואני מקבל 0 תהליכים פועלים. יענו יש שם את הטבלה proto local adress.. אבל אין מתחת כלום.

בקשר לוירוס, אם עשיתי שיחזור מערכת זה מחק אותו? או שפשוט הוירוס על המחשב אבל הוא לא פעיל?

פורסם

לא יודע, יכול להיות הכל.. נראה לי סיכון מיותר (אם השיקול שלך זה ההגדרות רשת, זה אף סיכון לא הגיוני).

פורסם
  • מחבר

כן אני חושב אני אפרמט מחר...

בכל מקרה, תודה רבה על העזרה :xyxthumbs::yelclap: ועל כל השעות שהקדשת לי :):yelclap::hi:

פורסם
  • מחבר

:-X אחרי שעשיתי שיחזור מערכת המחשב פועל מהר.. אבל שאני עושה את הפקודה netstat -b אני עדיין רואה את הwinlogon בכל השורות.

באתי לפרמט, אבל אמרו לי שהוירוס יושב על הטבלת מחיצות ורק זירו-פיל יעזור.(לא שיש לי מושג מזה..), לא לפרמט אז?

פורסם

אחי תנסה לעדכן את הוינדוס ותוריד Service Pack 2

לי זה פתר את הבעיה !!

עם לא עובד לך יש את התוכנה Spybot - Search & Destroy תחפש בגוגל, אני חושב שהיא תיפתור את הבעיה.

פורסם

הוא כבר ציין שיש לו SP2 ושהוא הריץ תוכנת SPYWARE...

משום מה אני בספק שהוירוס יושב ב MBR או ב BOOT RECORD (למרות שהכל אפשרי, אבל מה הקשר בין וירוס כזה לבין תהליך של WINLOGON), מי אמר ?

בתכלס כשאתה לא עושה BOOT מהכונן הנגוע, הרצה של FDISK /FIXMBR אמורה לסדר את הבעיה... אבל אני בספק שזה קשור..

פורסם
  • מחבר

ווואי איזה יום מעצבן...

בבוקר באתי לפרמט, בטעינת קבצים זה עשה איזה ארור... חבר שלי אמר שהדיסק דפוק.

קיצר השגתי ווינדוס אחר, באתי להתקין, מסתבר שהווינדוס באיזה שפה לא מוכרת :)

עכשיו מצאתי עוד ווינדוס, אני בא לפרמט.. ובשלב אחרי הטעינת קבצים זה רושם שזה לא מזהה הארדיסק מחובר למחשב :screwy: למישהו יש מושג למה זה לא מזהה? כי אם אני נכנס רגיל למחשב(כמו עכשיו) המחשב פועל וזה...

פורסם

אולי ההארדיסק שלך הוא SATA?

פורסם
  • מחבר

WD 160GB 7200 8MB SATA2

מזה אומר?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים