עבור לתוכן

בעייה במחשב חדש

Featured Replies

פורסם

נו, בסדר... זה הבנו, סתכל בהנחיות, רשום למחוק את זה ב C:\WINDOWS (ששם הוירוס מסתתר), לך אין כזה קובץ...

קיצר, תנסה אולי את ה ROOKIT אולי.

• תגובות 78
  • צפיות 5.5k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
  • מחבר

ניסיתי את 2 התוכנות שהבאת.. השנייה לא מצאה כלום.

פורסם

טוב.. קיצר, למיטב הבנתי (בלי להסתכל על המחשב ישירות), נראה כמו וירוס לא מזוהה (בהנחה שאתה סרקת עם NOD32 עדכני, ולא מלפני כמה שבועות). במידה ואתה לא מצליח, גם ככה לא בריא להיות עם וירוס והייתי מפרמט, כאמצעי אחרון אם לא תקבל עזרה...

(וסתם שאלה, תביא SCREENSHOT של מה שהתוכנה הראשונה מצאה, ושרואים את כל הערכים בטבלה עם התיאורים וכו').

פורסם

יש לך ב CONTROL PANEL ב ADD/REMOVE PROGRAMS אולי תוכנה כזו "Download Receiver" ?

כמו כן יש מצב שזה יעזור לך

http://www.spywareremove.com/removeeac_clnrfsetdat.html

נראה שיש לך את ה EACCELERATOR וכו', שהוא מנסה לשלוח מידע לחברה שלו...

פורסם
  • מחבר

סליחה על האיחור;)

עכשיו בדקתי, התוכנה הראשונה שאמרת לא נמצאת שם, מופיעה אבל eacceleration.

והתוכנה שנתת לי סרקתי איתה וזה מצא:

http://img438.imageshack.us/img438/5791/11au1.jpg

אבל לא מצליח למחוק את זה:\ זה עושה לי סיים משימה שאני בא למחוק.

הורדתי xoftspy מחקתי מה שמצא וזה לא עזר..

פורסם
  • מחבר

כן, סתכל בתמונה ששמתי הודעה למעלה. אבל משום מה לא מצליח להסיר את מה שזה מצא.

פורסם

א. נסה זאת ב SAFEMODE

ב. תנסה בלי התוכנה לעשות את הצעדים שמפורטים שם לבד... (גם ב SAFEMODE).

פורסם
  • מחבר

OK

אבל בקשר לשלב של מחיקת הקובץ הזה... אז אצלי הוא לא מופיע ב c:\windows . אז לדלג על השלב?

*הצלחתי להעיף את ההודעת שגיאה שאני מנסה למחוק את הקבצים. אבל אני מקבל עכשיו הודעה שהתוכנה לא מצליחה להתחבר לאינטרנט(בדקתי ופיירוול אישר את זה ואת זה של הוויננדוס כיביתי), ואחרי ההודעה התוכנה נסגרת.

פורסם

איזה קובץ ?

פורסם
  • מחבר

Delete the file WINLOGON.EXE from your WINDOWS directory (typically c:\windows or c:\winnt)

פורסם

אני לא רואה שם WINLOGON.EXE, אתה מדבר על משהו אחר.. קיצר, כמו שנראת הרשימה שם WIN-SPY וכל זה, הייתי ממליץ על פרמוט וזהו במקום כל הזמן לחשוב מה עוד יש...

פורסם
  • מחבר

אה טעות שלי חשבתי אתה מתכוון למדריך של מאקפי...

בכל מקרה ניסיתי את המדריך באתר הזה ואחרי הפקודה השנייה זה רושם:

Regsvr32 נכשל. המודול שצויין לא נמצא.

ד"א יש לי שאלה בקשר לפירמוט... התקינו לי לפני שבוע ראוטר, אם אני מפרמט.. אני אצטרך להגדיר את כל ההגדרות מחדש או שיש אפשרות לשמור את זה?

פורסם

הגדרות של ה ROUTER הם על ה ROUTER, לא קשורים למחשב.. אני לא יודע את הפרטים של איך אתה מתחבר, אתה מחייג דרך המחשב או שה ROUTER תמיד מחובר ?

וגם חשוב, אם אתה מפרמט, אז להתקין WINDOWS עם SERVICE PACK 2 כבר בפנים, להריץ WINDOWS UPDATE ישר אחרי ולעדכן הכל, וישר לשים ANTIVIRUS ו FIREWALL מעודכנים.

ולהיזהר להיכנס לאתרי שטויות ולפתוח הודעות שאתה לא מכיר.. כדי שזה לא יחזור שוב...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים