פורסם 2005 בדצמבר 2519 שנים זה היה חצי בצחוק למרות שאהבתי את הקטע..מצלם ידידות רוקדות ריקוד סקסי כשאתה גוסס
פורסם 2005 בדצמבר 2519 שנים מחבר בקושי רואים משו לא צריך להתלהב מידידות כוסיות מה שאני הכי אוהב בהן שהן דו מניות... . http://xs60.xs.to/pics/05510/P1010028.JPG *נא לא להביא ביד. תודה*
פורסם 2005 בדצמבר 2519 שנים :yelclap: ( אנ יעדיין לא מבין מה אתה מתלהב, תרוצה שעכשיו כל אחד ישים תמונות של כוסיות שמכירים??....כל אחד יכול לשים
פורסם 2005 בדצמבר 2519 שנים מחבר :yelclap: ( אנ יעדיין לא מבין מה אתה מתלהב, תרוצה שעכשיו כל אחד ישים תמונות של כוסיות שמכירים??....כל אחד יכול לשים אוףףףף עוד פעם אתה מיתלונן קודם אמרתה שלא רואים טוב ועכשיו אני מתלהב...טוב סיימתי את הדיבור איתך.
פורסם 2005 בדצמבר 2519 שנים לא מתלונןלהפך נהנה אחיאבל אני אומר לא צריך להתלהב מדברים כאלה זה מראה על שוויצריותאני יכול גם להתחיל לשים פול תמונות שלי עם "כוסיות" או סתם אבל בשביל מה אין לי מה להתלהב מיזהקיצר ספר מה הן דו מיניות? בני כמה אתם
פורסם 2005 בדצמבר 2519 שנים ביום שישי האחרון אני וחבריי קיימנו את המסורת האהובה עלינו:ערב באפי ואלכוהולרואים פרקים נבחרים של באפי אל תוך הלילה, תוך שתיית אלכוהול במשחקי שתייה (נניח, שותים כל פעם שרואים שד...), משתכרים לחלוטין, מזילים ריר על פיית' (כן, גם הבנות) ועל ספייק (רק הבנות) ומקנחים בצפייה בפרק המחזמר (ומזייפים אותו בקולי קולות, כמובן).כיף, לא?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.