פורסם 2005 בדצמבר 2519 שנים קניתי מדיות DVD-RW מקוריים של VERBATIM וכשאני מנסה לעשות ERASE DISC, הוא פשוט נותן לי שגיאה הקשורה לצורב. ניסיתי למחוק מספר מדיות חדשות!!!! הצורב הוא LG 4163B והוא צורב ללא כל בעיה. למישהו יש מושג?
פורסם 2005 בדצמבר 2719 שנים בפעם הראשונה חובה לעשות מחיקה מלאה שלוקחת יותר זמן, זה כאילו מפרמט את הדיסק.אח"כ כבר אפשר להשתמש במחיקה רגילה שלוקחת דקה.ניסית לעשות מחיקה מלאה באמצעות נרו או תוכנת צריבה אחרת?
פורסם 2005 בדצמבר 2719 שנים אכן כפול 4ובכן נסה לעדכן firmware בתקוה שזה יעזור, אני נתקלתי בבעיות עם DVD-RW במהירות X4 של חברות שונות. להבא תקנה רק במהירות X2.
פורסם 2005 בדצמבר 2719 שנים להבא תקנה רק במהירות X2.אוי, איזה שטויות... יש לי פה 3 -RW מחברות שונות, כולם 10... ו 2 +RW מחברות שונות, כולם בסדר גמור.
פורסם 2005 בדצמבר 2819 שנים למרות מה שכותב X-DUDE נסה להשתמש ב- DVD-RW במהירות X2 ויש לי הרגשה שתופתע לטובה.
פורסם 2005 בדצמבר 2819 שנים בחייך, תחשוב צעד קדימה... נגיד הוא קונה מהירות 2X, סבבה, עוד צעד, נגיד שהמדיה הזו כן עובדת לו.... אז? למה שלא יקרא את המדיה של מהירות 4X? אף אחד לא משתמש במהירות 2X, זה איטי להחריד.פותח הת'רד, נסה למחוק את המדיה עם cdspeedhttp://www.micheldeboer.nl/firmware/utilities/NeroCDSpeed_411.zipextra->erase disc->full
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.