עבור לתוכן

בעיה במשחק call of duty 2

Featured Replies

פורסם

אז ככה לפני שבוע קניתי מחשב לפי המפרט שאתם רואים בפרופיל שלי, התקנתי את כל הדרייברים הכי עדכניים שיש ואז עברתי לשלב של להתקין משחק בחרתי ב-call of duty 2 כדי לבדוק מה המחשב שווה ואיך זז ואז נתקלתי בבעיה כאשר אני משחק במשחק הסאונד נתקע על מצב מסוים למשל כאשר השחקן פגוע הוא מתנשף בכבדות וזה אמור להעלם כאשר תופסים מחסה או נחים לרגע הבעיה שזה לא עובר הוא ממשיך להתנשם ולהתנשף ואני נפסל גם במהירות ..... השערות:או בגלל שהוספתי כרטיס קול creative audigy 2 חוץ מזה שיש לי על הלוח אם המובנה כמובן שניטרלטי את המובנה ולא התקנתי את הדרייבר שלו , או שאולי זה בגלל הdual core או שאני כבר לא יודע כי לפי דעתי זה לא מהמשחק כי התקנתי אותו כמה פעמים ואצל חבר הוא עובד פצצה..... בבקשה עזרה מי שיודע

פורסם

זה לא קשור לחומרה...

פשוט בחרת במצב "קשה" במשחק...

פורסם

יש לך בטח מעבד כפול ליבה

בכ"א יש patch שמתקן את הבעיה בכפולי ליבה ו HT,גם לי הייתה את הבעיה הזאת הורדתי והכל הסתדר

פורסם

יש לך בטח מעבד כפול ליבה

בכ"א יש patch שמתקן את הבעיה בכפולי ליבה ו HT,גם לי הייתה את הבעיה הזאת הורדתי והכל הסתדר

הורדת פאץ של המשחק? שהחברה של המשחק שחררה? או פאץ אחר?

ויש גם את התיקון הזה שרבים דברו עליו אבל אף אחד לא בדק אותו..

http://www.amdzone.com/modules.php?op=modload&name=News&file=article&sid=3964&mode=thread&order=0&thold=0

פורסם

סליחה על הדאבל פוסט.

עד שהבן אדם שמעלי יענה לי ולך תקח את את הפאץ שהחברה שחררה:

http://www.callofduty.com/patch_cod2/

פורסם
  • מחבר

רגע אבל הפאץ' השני שנתתם לי שם של המשחק הוא עבור אינטל ולי יש amd שזה לא יצור לי בעיה או פשוט שאולי זה פאץ' למערכות מבוססות dual core

פורסם
  • מחבר

רגע אבל הפאץ' השני שנתתם לי שם של המשחק הוא עבור אינטל ולי יש amd שזה לא יצור לי בעיה או פשוט שאולי זה פאץ' למערכות מבוססות dual core

פורסם
  • מחבר

ועוד בעיה הוינדוס שלי בעברית הוא רושם לי שהמערכת שלי לא תואמת את השפה יש למישהו אולי מושג אם יש כזה למערכת בעברית.....

פורסם

תנסה את זה:

http://www.amdzone.com/modules.php?op=modload&name=News&file=article&sid=3964&mode=thread&order=0&thold=0

אני אישית לא יכול להגיד לך כלום בקשר לפאץ או התיקון שהבאתי לך עכשיו כי אני בעצמי לא נסיתי,

הכרטיס מסך שלי בהזמנה ומתי שהוא יגיע אני ירכיב את כול המפרט.

בגלל זה שאלתי למעלה אם מישהו נסה או מנסה.

אז תתקין את התיקון הזה ותראה אם הוא עוזר לך ואם לא אז תתקין את מה שלמעלה (אולי זה גם לאינטל וגם לAMD )

פורסם

כן, הורדתי את הפאץ' שהחברה שחררה 1.01 מתקן את כל הבעיות שהזכרו

פורסם

זה גם לאינטל וגם לAMD ?

ומה בקשר לקובץ שנתתי בקישור למעלה מישהו נסה אותו?

פורסם

כן לשניהם

האמת שלא צריך לנסות, הקובת הוא תיקןן ש ubisoft המליצו עליו לבעיות של pop3 עם מחשבי ליבה כפולה

בדרייברים החדשים של nvidia התקלה כבר תוקנה

פורסם

וואלה? שמרתי כבר את הדריירים החדשים במחשב כבר.

והתיקון הזה נמצא בגירסה האחרונה? ForceWare 81.98

מתי שיגיע הכרטיס אני יתקין את כול הדרייברים הכי עדכניים שלא יהיו בעיות.

פורסם
:xyxthumbs:
פורסם

תודה לך.

אני המתנתי למשחק הזה הרבה מאוד זמן, אני ממתין לכרטיס בשביל לשחק כבר.

לפחות לא יהיו בעיות בקשר לדרייברים.

מקווה שזה יעזור לכול מי שנתקל בבעיה (שידעו כבר איזה תשובה לתת :) )

בהצלחה לכולם.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים