פורסם 2005 בדצמבר 2419 שנים יש לי GTO2 והטמפ' שלו במאמץ מגיעה ל62 מעלות עוד לפני שהתחלתי לעשות לו OC.מה אפשר לעשות :s05: אני רוצה לעשות לו כבר OC.עריכה:בטעות פירסמתי את האשכול כאן בבקשה להעביר
פורסם 2005 בדצמבר 2419 שנים להוסיף לו מאוורר או עוד צלעות קירור לזיכרונות או להחליף את הקירור הקייםשקלת לעבור לקירור מיים???לרענן משחה טרמית כי יש את המשחות האלה שנהפכות לאבק בטמפ גבוההאמממ... להוסיף מעליו ומתחתיו מאוררים בחריצי ה-PCI
פורסם 2005 בדצמבר 2419 שנים 62 מעלות במאמץ זה בסדר+-..(לא נמוך אבל גם לא כזה גבוהה..)ואם אתה רוצה לקרר אותו יותר תקנה/תקמבן לו קירור...ואיך הסירקולציה במארז שלך..(ותנסה לעשות לו OC קטן ותראה לכמה הוא מגיע+-..)
פורסם 2005 בדצמבר 2419 שנים מחבר בהתחלה הטמפ' שלי במאמץ הייתה 52.אני לא יודע איך זה פתאום קפץ ככה.יכול להיות בגלל שבATI TOOL עשיתי "FIND MAX CORE" והפסקתי את זה באמצע?ובלי שום קשר זה לא שמר לי את הOC שעשיתי וזה חזר למהירות שהוא היה מקודם.הקירור שיש לו לא מספיק?אני לא מתכוון לסחוט אותו עד הסוף.ואיך הסירקולציה במארז שלךמה זאת אומרת?יש לי את המארז HEC 6A21 אם זה עוזר לך
פורסם 2005 בדצמבר 2419 שנים מין הסתם שהיא תעלה עשית OC..(וכרטיסי מסך יכולים להגיע גם ל80+...לא מומלץ אבל יכולים..)..ובגדול כמו שאמרו לך פה או שתקנה קירור..או משהו בכיוון..(או תנסה לרענן משחה ולנקות תמאוורר..וכו..)
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.