עבור לתוכן

"בוליר סנס\ BOILER SENSE " המכשיר באמת עובד?

Featured Replies

פורסם

http://www.boilersense.com/?doc=150343

הטכנולוגייה עצמה נשמעת לי ממש לא אמינה (" שינויים בזרם חשמלי בחוטי החשמל המובילים אל הדוד, משודרים בצורה של גלים אלקטרומגנטיים מהמפסק דרך הקיר אל מקלט מיוחד בבוילר-סנס.")

מישהו ניסה אותו?

המכשיר הזה באמת פועל?

פורסם

למה לא אמינה? אין שום סיבה שזה לא יעבוד, זאת "טכנולוגיה" מאוד פשוטה יחסית.

להגיד שזה לא אמין זה כמו להגיד "אני לא מאמין שגלאי רדאר שנמצא ברכב ולא מחובר לכלום פיזית מסוגל להגיד לי מתי שוטר ממרחק 300 מטר מכוון עליי אקדח-לייזר"...

ממש פלאי הטכנולוגיה...

רק אל תאמין למילים מפוצצות כמו "מקלט מיוחד".. זה כולה מקלט שמזהה את עוצמת השדה החשמלי בסביבתו. שים לידו פלאפון והוא ישתגע..

מה שכן, המכשיר הזה מיותר לגמרי..

מה זה עוזר לדעת שהדוד כבר מלא מים חמים, אם הוא לא עושה כלום בנידון (חוץ מלצפצף) ?

אם הוא היה מסוגל לכבות את הדוד בצורה עצמאית (כמו מפסק עם שעון שבת) כשהוא מלא - זה היה מצויין. אבל כשהוא סתם מצפצף? מה זה עוזר לי? ואם אני בכלל לא בבית?

פורסם

אצלנו בבית בנינו פטנט יותר טוב, עם טיימר וקונטקטור. בכל לחיצה הדוד נדלק בחצי שעה ואז נכבה.

פורסם

מי שרוצה להתקלח מדליק את הדוד כמה דקות לפני וזהו. לפני כן הדוד דלק לפעמים שעתיים-שלוש-ארבע ביום פשוט כי מי שהדליק שכח לכבות. שלא נדבר על דוד שנשאר דולק כל הלילה.

פורסם

אבל:

א. מי אמר שחצי שעה תספיק (היא לא, אלא אם הדוד ממש קטן) ?

ב. מה זה עוזר לי אם אני קם בבוקר לעבודה ורוצה להתקלח לפני שאני יוצא, אבל אין לי חצי שעה עכשיו לחכות לו שיתחמם ?

הדבר היחיד שהרעיון שלך פותר הוא מקרים שאנשים פשוט שוכחים לכבות את הדוד. ואז הוא מכבה אותו אחרי חצי שעה.

אבל כמו שאני רואה את זה, זה רק יעצבן. אם אני רוצה הרבה מים חמים, כל חצי שעה אני צריך ללכת להדליק אותו מחדש ? (וגם אם יש כפתור לביטול הכיבוי האוטומטי, אז במילא במצב הזה אני שוב חוזר לנקודת ההתחלה של הדוד הרגיל..)

פורסם

דוגרי...

לנו יש פשוט טיימר לשעתיים שאבא שלי קנה..... יותר פשוט מזה אין.

אגב אם כבר התחילו עם כל הקטע של דוד אלקטרוני אז שיעשו לוח בקרה כזה שגם כולל הפעלה בשעה מסויימת טמפ' מים וכל שאר התכונות של הבווילר סנס

פורסם

אני לא מבין למה אנשים עדיין מישתמשים בחימום הדוד עדיין כבר מיזמן המציאו את ה אטמור, שמחמם את המיים תוך כמה שניות.

פורסם

נראה לי שבבית שלנו יש הפיתרון הכי טוב..

אחד ההורים שלי עובד בחברת חשמל אז יש חשמל חינם והבויילר דולק נונסטופ!!

ככה תמיד אפשר להיות בטוחים שלא חסר מים

פורסם

נראה לי שאתה סתם מטרטר תפעיל בויילר יום ולילה בלי לכבות הוא ישרף עוד ביום הראשון

וגם שחברת החשמל היתה מעיפה את אחד ההורים שלך מזמן החוצה הם לא פראיירים עד כדי כך גם בשביל העובדים שלהם

פורסם

אני לא מבין למה אנשים עדיין מישתמשים בחימום הדוד עדיין כבר מיזמן המציאו את ה אטמור, שמחמם את המיים תוך כמה שניות.

פרט לא שמעתי על זה

פורסם

אצלנו פשוט אנשים מתקלחים בזמנים די קבועים בכל יום, אז פשוט יש טיימר שמכוון לפעול מספיק זמן לפני :)

פורסם

נראה לי שאתה סתם מטרטר תפעיל בויילר יום ולילה בלי לכבות הוא ישרף עוד ביום הראשון

וגם שחברת החשמל היתה מעיפה את אחד ההורים שלך מזמן החוצה הם לא פראיירים עד כדי כך גם בשביל העובדים שלהם

יש טרמוסטט בכל דוד נורמלי

וזה דווקא די הגיוני

ההגבלה שלהם היא ממש גבוהה ודוד כל החודש לא מתקרב לזה

מרגיז שפורז לא הצליח לבטל את זה

פורסם

זה מעצבן אותי גם...מה הקשר שזה שהם עובדים שם הם מקבלים חשמל בחינם!?!? ואנחנו צריכים לשלם עליהם?!?!זה לא שיש להם 100 עובדים סך הכל....

פורסם

אבל:

א. מי אמר שחצי שעה תספיק (היא לא, אלא אם הדוד ממש קטן) ?

ב. מה זה עוזר לי אם אני קם בבוקר לעבודה ורוצה להתקלח לפני שאני יוצא, אבל אין לי חצי שעה עכשיו לחכות לו שיתחמם ?

א. אם צריך, מדליקים יותר. אפשר גם לכוון את הטיימר לשעה.

ב. אנחנו בד"כ לא מתקלחים בבוקר. אם יהיה צורך, נרכיב גם שעון שבת.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים