פורסם 2005 בדצמבר 2419 שנים מחבר אחח הימים הטובים של golden axeלהגיד ת'אמת הרשימה די קצרה, חח אבל אני לא רואה שום סיבה לעשות לדבר כזה אתר חח.אם הייתם טורחים להתסכל הייתם מגלים שהרשימה לא כוללת משחקים ישנים כמו golden axe שדרך אגב סיימתי גם אותו וגם את 2 כי אז באמת היו מאות משחקי
פורסם 2005 בדצמבר 2419 שנים מחבר אבל למה לא רשמתה?כי זה עוד מלא משחקים ישנים ותאמת אני מעדיף להקדיש את הזמן הזה לסיים עוד משחקים חחחחחח
פורסם 2005 בדצמבר 2419 שנים מה שזכור לי שסיימתי עד היום:Need for speed 1Need for speed 4:high stakesNeed for speed 5: porsche unleashedNeed for speed UndergroundNeed for speed underground 2 [לא סיימתי אבל הייתי קרוב]Need for speed Most wantedGrand theft auto 2Grand theft auto 3Grand theft auto: Vice cityGrand theft auto: San andreasCall of dutyCall of duty: United offensiveCall of duty 2UnrealUnreal2Unreal tournament Game of the year editionUnreal tournament 2004Doom 1Doom 2 [עם צ'יטים]Doom 3Doom 3 ressurection of evilQuake 4 [הייתי קרוב לסיום]F.E.A.RReturn to casle wolfensteinHalf lifeHalf life: Opposing force expansionHalf life: Blue shift expansionHalf life 2Half life 2: The lost coastFreelancerHomeworld:CataclysmHomeworld 2Dungeon keeper 2C&C Red alertC&C Red alert 2MafiaPrince of persia 1Prince of persia: The sands of timePrince of persia: Warrior withinSimcity 2000Simcity 3000Simcity 4 [אני לא חושב שאפשר לסיים ת'משחקים האלה,אבל שיהיה]SWAT 2SWAT 3Soldier of fortuneBlack&WhiteDuke nukem 3DRiddick: Escape from butchers bayיש עוד הרבה אבל אני לא זוכר כרגע
פורסם 2005 בדצמבר 2419 שנים מה אין לאנשים חיים?! אני הכרתי אנשים שהיו משחקים במחשב 6-8 שעיות ביום הרבה פעמים על חשבון לימודים במקום לצאת עם חברים למסיבות משהו הם היו משחקים במחשב בעיקר זה היה רוב רובם שלהדברים שהם היו עושים ביום ממוצע אם אתה קורא לזה חיים אז יש להם..
פורסם 2005 בדצמבר 2419 שנים מאז מקס פיין 2 לא סימתי אף משחק ששיחקתי בו. סימתי את HL2 אבל רק בגלל שהוא היה ממש ממש קצר נראה לי סימתי אולי 10 משחקים בחיים שלי (אני כבר משחק איזה 5 שנים), ושניים מהם היו MAFIA (אפילו שניים וחצי פעמים ;D ). פשוט אין לי כוח לסיים משחקים...כולם כמעט ממוצעים ומשעממים מהר מאוד
פורסם 2005 בדצמבר 2419 שנים מה שזכור לי שסיימתי עד היום: Need for speed 1 Need for speed 4:high stakes Need for speed 5: porsche unleashed Need for speed Underground Need for speed underground 2 [לא סיימתי אבל הייתי קרוב] Need for speed Most wanted Grand theft auto 2 Grand theft auto 3 Grand theft auto: Vice city Grand theft auto: San andreas Call of duty Call of duty: United offensive Call of duty 2 Unreal Unreal2 Unreal tournament Game of the year edition Unreal tournament 2004 Doom 1 Doom 2 [עם צ'יטים] Doom 3 Doom 3 ressurection of evil Quake 4 [הייתי קרוב לסיום] F.E.A.R Return to casle wolfenstein Half life Half life: Opposing force expansion Half life: Blue shift expansion Half life 2 Half life 2: The lost coast Freelancer Homeworld:Cataclysm Homeworld 2 Dungeon keeper 2 C&C Red alert C&C Red alert 2 Mafia Prince of persia 1 Prince of persia: The sands of time Prince of persia: Warrior within Simcity 2000 Simcity 3000 Simcity 4 [אני לא חושב שאפשר לסיים ת'משחקים האלה,אבל שיהיה] SWAT 2 SWAT 3 Soldier of fortune Black&White Duke nukem 3D Riddick: Escape from butchers bay יש עוד הרבה אבל אני לא זוכר כרגע חחח תרשום סימס וזהו ואיך לא סיימת את SOF 2 ?!!? זה משחק באמת טוב ואני גם עשיתי רשימה הגעתי ל-180. אבל יש עוד מלא שאני לא זוכר.וגם מלא שאני לא מכניס לרשימה (כמו משחק PS2)
פורסם 2005 בדצמבר 2519 שנים מה זה עוזר לכם בחיים,נהנתם,זה מה שחשוב,מי לעזעזל סופר כמה משחקים הוא גמר בSingle Player מסריח,פשוט אידיוטי.אני משחק בבערך 5 משחקים,חלקם ישנים,לא ממהר לשום מקום,העיקר האיכות והמשחק ברשת.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.