פורסם 2005 בדצמבר 2319 שנים חלון החיפוש (זה שמימין לחלון הכתובות) הפסיק להגיב. מנועי החיפוש נעלמו ממנואם אני מנסה להוסיף מנועים דרך אפשרות הadd engines אז זה לא מצליח ואני נשאר עם חלון חיפוש ללא מנועי חיפושמה לעשות?
פורסם 2005 בדצמבר 2319 שנים בתיקיה של פיירפוקס יש תת-תיקיה בשם searchplugins. יכול להיות שהיא נמחקה? אם כן, צור תיקיה חדשה בשם הזה. אם לא, אולי היא מוגדרת כ- read only או system?
פורסם 2005 בדצמבר 2419 שנים מחבר התיקייה לא נמחקה. אני לא מצליח להוריד ממנה את הגדרת הread only. בנוגע לתיקיית system: איך זה נראה?
פורסם 2005 בדצמבר 2419 שנים רגע, התיקיה מוגדרת כ- Read Only? זו בטח הסיבה. מה הכוונה שאינך יכול להוריד את ההגדרה?
פורסם 2005 בדצמבר 2419 שנים מחבר אני מסתכל על ה attributes של התיקיה ורואה שם בריבוע של הread only סימון v בצבעאפור כהה על רקע אפור בהיר. זה לא הסימון הרגיל שהוא שחור על רקע לבן. בכל מקרה, לחיצה על הv הזה מעלימה/מחזירה אותו ומתקבל אישור לשינוי, אלא כשאחרי זה אני שוב בודק את הattributes, אני רואה שנשאר אותו v אפור.ועוד משהו - אי אפשר להוסיף אתרים חדשים לרשימת המועדפים.
פורסם 2005 בדצמבר 2419 שנים נשמע כאילו יש לך בעיה בדיסק של קבצים שמוגדרים כ READ ONLY...אני הייתי ממליץ לך סתם זמנית לבטל את ה ANTI VIRUS ולראות אם זה קשור..ואם לא, אולי לנסות התקנה חדשה ? (ההתקנה החדשה לא אמורה להרוס את הפרופיל, ולאפשר לפחות בשלב הראשון ל SEARCH BAR לעבוד נכון).
פורסם 2005 בדצמבר 2419 שנים הצבע הזה אומר שחלק המקבצים בתיקיה מסומנים כ- read only. נסה להיכנס לתיקיה עצמה לוהוריד את ה- Read only מהקבצים. אם לא הצלחת, סגור את פיירפוקס, מחק את התיקיה וצור תיקיה חדשה בעלת אותו שם.
פורסם 2005 בדצמבר 2419 שנים מחבר כל הקבצים בתיקיה ללא read only. ביטלתי אותה , הגדרתי חדשה עם אותו שם וניסיתי לצרף מנועי חיפוש דרך הsearch engines. ללא הועיל. המצב כשהיה.
פורסם 2005 בדצמבר 2419 שנים אז נחזור להצעה של IceBreak:הסר את פיירפוקס, מחק את התיקיה של התוכנה (לא את תיקיית הפרופיל!) והתקן מחדש.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.