פורסם 2005 בדצמבר 2319 שנים טוב אני לא יודע אם זה חוקי לפרסם פה או לא אני רק צריך תיעוץ שלכםhttp://img416.imageshack.us/my.php?image=wtf2jj.jpgאוקי חבר שלי השתמש בתוכנה הזאת באופן....ממ...... אז הוא קיבל את זה..הוא חושש מתביעה..מה אתם אומרים יכולים לעשות לו משהו?לי נראה שלא..צריך עוד דעות
פורסם 2005 בדצמבר 2319 שנים איזה תביעות יש לי 40 תוכנות לא חוקיות במחשב ולא ניראה לי יש מישו בפורום שיש לו תוכנה אחת חוקית הוא יכול להפסיק לדאוג
פורסם 2005 בדצמבר 2319 שנים מחבר איזה תביעות יש לי 40 תוכנות לא חוקיות במחשב ולא ניראה לי יש מישו בפורום שיש לו תוכנה אחת חוקית הוא יכול להפסיק לדאוגנכון אבל ראית את מה שהם כתבו לו?יש להםתאייפי שלו..הם תפסו אותומשתמש וכתבו שיש להם תאייפי שלו:\
פורסם 2005 בדצמבר 2319 שנים חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח בולשיייייייייייט...היה לי בדיוק אותה הודעה בערך לפני שנתיים...זה היה לי מאיזה תוכנה משהו ram optimizerבוא נגיד ככה "עד היום אני מחכה לתביעה"...תגיד לו שיוריד כל דאגה מליבו...
פורסם 2005 בדצמבר 2319 שנים אז מה אם יש להם את האייפי שלו?כדי לחבר את האייפי לשם שלו ולפרטים שלו הם צריכים שהספקית שלו תתן להם את הפרטים, ואת זה הם לא יקבלו בלי צו מבית משפט כי הספקיתמחוייבת להגנת הפרטיות של הלקוח, הם לא יתנו שום פרטים בלי צו משפטי שמחייב אותם , וצו משפטי כזה אני בספק אם החברה הזאתיכולה להשיג בישראל, מה גם שאין תקדים (חוץ ממקרים של סחר בפורנוגרפיית ילדים ופריצות מחשבים וכאלה) בארץ כמה שאני יודע שאדם פרטינתבע על שימוש לא חוקי בתוכנותהם סתם מנסים להפחיד אותו כדי שהוא ירוץ וישלם על התוכנה
פורסם 2005 בדצמבר 2319 שנים זה GAIN שמנסה להפחיד אותו. אין שום גורם שדורש זכויות יוצרים מאחורי ההודעה הזו..
פורסם 2005 בדצמבר 2319 שנים לא ניראה לי יש מישו בפורום שיש לו תוכנה אחת חוקיתתתפלא, אבל יש "מישו" כזה.
פורסם 2005 בדצמבר 2319 שנים ברור לך שזה SPY במחשב שלך .קודם כול תסרוק את המחשב כמו שאמרו לך פה .אחר כך תערוך את התמונה , אף אחד לא צריך לראות את ה IP של חבר שלך גם לא אנשי הפורום
פורסם 2005 בדצמבר 2319 שנים חחחח.איזה בולשיט. בחייאת, נראה לך יעשו לו משו?!אתה באמת חושב שהחברה תעבור משתמש משתמש שלא חוקי ותתבע אותו?זה לא יגמר. זה סתם להפחיד.
פורסם 2005 בדצמבר 2319 שנים לי זה מריח כמו סחיטהמהפסקה האחרונה עולה המשפט המצחין "תקנה רשיון או שנתבע אותך"
פורסם 2005 בדצמבר 2319 שנים חח קרא לי אין ספור פעמים.....תגיד לו להוריד אותו מהסטארטאפ של הוינדוס דרך ה MSCONFIG.
פורסם 2005 בדצמבר 2419 שנים תראה תאימייל בכלל.לפי דעתי סתם SPYWARE(כפי שצויין כבר).מזכיר לי שפעם אני וחברים שלי התקשרנו לחבר אחר שלי ועבדונ עליך שאנחנו מהמשטרה ושהוא צריך לבוא לתחנת המשטרה בגלל שהוא מוריד מקאזא/אימול.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.