פורסם 2005 בדצמבר 2319 שנים [tt]שלום לכולם ! קודם כל אני אבהיר שאני לא מבצע OC לשום רכיב וכל הרכיבים שלי על מהירות STOCK.העיניין הוא שהמאווררים הג'נריים שלי מרעידים לי את המארז וזה עושה המון רעש!,לפעמים זה מתחיל להרעיש באמצע הלילה וזה מעיר אותי.אי לכך ובהתאם לזאת אני צריך מאווררים טובים אך שקטים+פילטרים.(2X80 , 1X120)[/tt]כמו כן אני צריך שהרכיבים שאתם ממליצים עליהם כולם יהיו מאותה חנות כדי שאני יעשה קניה מרוכזת (יש חנות חוץ מהדובים שמוכרת פילטרים?)וכמובן איך לא...שלא יעלו לי יותר מידי כי זו הוצאה לא מתוכננת לפני קניית כ.מסך חדש וזה מעקב אותי בקניה.תודה!נועם
פורסם 2005 בדצמבר 2319 שנים תמתח גומיות מסביב לארבעת הברגים של המאורר, מומלץ גומיות העבות של הדואר !!!
פורסם 2005 בדצמבר 2319 שנים מחבר מה זה "שלא יעלו לי יותר מדי" ?!?!?!?!?!?!?!תן מחיר שאתה מוכן להשקיעלכל העסק בערך 200 ש"ח...מספיק לא?
פורסם 2005 בדצמבר 2319 שנים יש מאווררי טורבינה, של קולרמאסטר אם אני לא טועה.לא שומעים אותם. ב-כ-ל-ל!!עולה 120 מ"מ בערך 90 שקל.אני עם ה Smart case fan 2 של thermaltakeושהוא על הכי נמוך אני ישן בחדר מצוין. בלי שום בעיה.
פורסם 2005 בדצמבר 2319 שנים יש מאווררי טורבינה, של קולרמאסטר אם אני לא טועה.לא שומעים אותם. ב-כ-ל-ל!!עולה 120 מ"מ בערך 90 שקל.אני עם ה Smart case fan 2 של thermaltakeושהוא על הכי נמוך אני ישן בחדר מצוין. בלי שום בעיה.עדיף כבר טאנדרבליייד על מוד 7V
פורסם 2005 בדצמבר 2419 שנים מחבר יש מאווררי טורבינה, של קולרמאסטר אם אני לא טועה.לא שומעים אותם. ב-כ-ל-ל!!עולה 120 מ"מ בערך 90 שקל.אני עם ה Smart case fan 2 של thermaltakeושהוא על הכי נמוך אני ישן בחדר מצוין. בלי שום בעיה.כן אני יודע למה אתה מתכוון,תודה.עדיף כבר טאנדרבליייד על מוד 7Vאני לא עושה מודים..עוד המלצות?
פורסם 2005 בדצמבר 2419 שנים עדיף כבר טאנדרבליייד על מוד 7Vלמה לקנות מאווררכזה ולעשות לו את המוד ך-7 וולט..? הוא לא שקט ומשלמים רק על היופי והשם של החברה המעפאנה שלו...בקיצור הרבה אומרים שהוא לא בדיוק שקט..אז לדעתי לא שווה קניה..
פורסם 2005 בדצמבר 2419 שנים יותר שקט מהטנדרבלייד קשה למצוא באזור המחיר שלו(70-80 שקל)... תשלם יותר תקנה את הSmart Fan 120 mm...
פורסם 2005 בדצמבר 2419 שנים מחבר יותר שקט מהטנדרבלייד קשה למצוא באזור המחיר שלו(70-80 שקל)... תשלם יותר תקנה את הSmart Fan 120 mm... האם הוא שקט? והאם גם ה-80 שלהם מומלץ?
פורסם 2005 בדצמבר 2519 שנים כאשר אתה מעלה להם את המהירות הם עושים לך מנחת מטוסים בחדראתה תוכל להנמיך אותם למינימום בלילה ותעלה ככל הנדרש בשעות העבודה שלךאבל אם אתה רוצה שקט בתמורה לביצועים תקנה את ה silent catמעולים לדעתי
פורסם 2005 בדצמבר 2519 שנים כאשר אתה מעלה להם את המהירות הם עושים לך מנחת מטוסים בחדראתה תוכל להנמיך אותם למינימום בלילה ותעלה ככל הנדרש בשעות העבודה שלךאבל אם אתה רוצה שקט בתמורה לביצועים תקנה את ה silent catמעולים לדעתי
פורסם 2005 בדצמבר 2519 שנים כאשר אתה מעלה להם את המהירות הם עושים לך מנחת מטוסים בחדראתה תוכל להנמיך אותם למינימום בלילה ותעלה ככל הנדרש בשעות העבודה שלךאבל אם אתה רוצה שקט בתמורה לביצועים תקנה את ה silent catמעולים לדעתיה silent cat מעולים רק בגירסאות 92 ו80 מ"מ שלהם. ב120 מ"מ עדיף thunderblade
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.