עבור לתוכן

אני מציע לבעלי האתר להחליף את השם ל AMDzone

Featured Replies

פורסם

כי לפי התרשמותי בקריאה בפורומים, זה נראה יותר כמו אתר של אוהדי כדורגל של קבוצת : AMD

כי כל מי שנכנס לפה ושואל משהו בנושא מעבדים, שהוא שונה מ AMD

מייד מקבל סדרה של ירידות במקרה הטוב ועד העלבות במקרה הפחות טוב

כבר קראתי " אם אתה מספיק אדיוט טיפש ו... ו...שקנית אינטל אז...

ואף אחד ממנהלי האתר לא מגיב.

זה כמו שאוהד הפועל חיפה יכנס לאתר מכבי חיפה ויגיד משהו בזכות הפועל.

אז אם אתם רוצים אתר של חובבי AMD בלבד שנו את השם כך

שכל גולש ידע לאן הוא נכנס ומה צפוי לו בהזכירו את המילה "פנטיום 4"

וכל זאת בלי קשר ליתרונו של AMD על פנטיום 4 כיום.

לפי דעתי כל אדם זכותו לקנות בכספו מה שנראה לו טוב בשבילו.

ואין לאף אחד זכות לרדת עליו בגלל זה.

אם אין לך מה ליעץ לו, עדיף לא לענות בכלל ולא לרדת על הבן אדם בגלל קנייתו.

לפי הכתוב באתר יבין כל אחד ש AMD זול ומהיר היום מ פנטיום 4 ולהבא יעשה את השיקול הנכון

אבל לא לרדת על אנשים בגלל קנייתם.

ואני מקווה שמנהלי האתר יפנימו את הערתי זו.

אגב לי יש כיום פנטיום 3 1000 ואני גאה בו מאד !!

פורסם

אם מישהוא מתלהב ממנו וצוחק על האחרים שיש לו מחשב יותר טוב אז באמת שווה שירדו עלי,אולי לא פה אבל שווה.

פורסם

הם לא יורדים על מי שקנה

הם יורדים על כאלה שרוצים לקנות, ועל כאלה שמתלהבים ממה שיש להם

וזה די מוצדק

וחוץ מזה יש גם דיונים על שאר החומרה אז לא ממש AMDZONE למרות ש... זאת קהילה שרובה של בעלי AMD

פורסם
  • מחבר

כנראה אתה לא קורא את כל ההודעות

ההפך הוא הנכון

יורדים על מי שקנה

מייעצים למי שיקנה

פורסם

אני מציע שלא ;) ;)

אני לא מבין מה הבעיה שלך?

לאנשים לא כדאי ליקנות מעבדי INTEL ביגלל

שהם סתם יקרים ולא שווים כלום!!! :nono:

פורסם

אז ככה:

1) אכן בזמן האחרון ישנה בעייה בנושא זה ואם תראה את מה שאני ו- KoM עשינו הערב מבחינת טיפול בפורום אז תראה את תחילת השינוי...

2) HWzone הוא אתר גדול שמתעסק בחומרה ובשיקולי קנייה (הפורום) כאלו ואחרים... זה שמעבדי AMD הם הכי טובים כרגע זה דבר אחד ולקלל מישהו זה דבר שני שממש לא צריך להעשות, מתוך ניסיון עם הקטעים הללו אני יכול לומר לך שזה לא סתם שהוא בזבז את הכסף שלו כשהוא קנה P4... אלא ממש הרס לעצמו את המחשב ע"י קנייתו מבוסס P4 (אין לי כח להכנס לזה בשעות כאלו של הלילה).

3) גם אני בדעה שאם אין לך משהו חכם לומר, אז אל תדבר בכלל... (מופנה לכלכ מי שהולך למור את המשפט הזה: "אגב לי יש כיום פנטיום 3 1000 ואני גאה בו מאד !!" ==> פראייר).

4) אין לי כח להמשיך עם זה אני עייף...

5) אין חמש...

פורסם
  • מחבר

אין לי שום בעיה וויכוח עם נכונות הדברים לגביי איכותו של AMD

יש לי בעיה עם הסגנון והנה כמה דוגמאות בלי להכנס למי שלח למי ולמה:

1. "טיפש מספיק לקנות פנטיום 4 אבל באותה עת גם חכם מספיק לקנות רדאון??"

2. "____" עשה טובה הדבר הכי טוב שאתה יכול לעשות בשביל כולנו זה ללכת למכור קישואים."

3. "המחשבים שלנו לוקחים את המחשב שלך בהליכה. ואתה יודע למה? כי אתה אידיוט."

4." אתה כנראה חתיכת אידיוט.........................amd xp 1900 אוכל כל פנטיום!!!!!"

5."בכל מקרה, אם אתה עדיין דביל, כסיל, מטומטם חסר שכל אז ברור ש-478 בשביל שתוכל לשדרג את המעבד בעתיד אם תרצה"

6." עם הפנטיום ארבע שלך שאף מטומטם לא יקנה, אפילו אם זה יהיה הבנאדם האחרון עלי אדמות שמבין במחשבים."

בקיצור אלה רק מעט ואני מדגיש מעט מההערות החכמות שמופיעות בפורום

פורסם

אז ככה:

1) אכן בזמן האחרון ישנה בעייה בנושא זה ואם תראה את מה שאני ו- KoM עשינו הערב מבחינת טיפול בפורום אז תראה את תחילת השינוי...

2) HWzone הוא אתר גדול שמתעסק בחומרה ובשיקולי קנייה (הפורום) כאלו ואחרים...   זה שמעבדי AMD הם הכי טובים כרגע זה דבר אחד ולקלל מישהו זה דבר שני שממש לא צריך להעשות, מתוך ניסיון עם הקטעים הללו אני יכול לומר לך שזה לא סתם שהוא בזבז את הכסף שלו כשהוא קנה P4...  אלא ממש הרס לעצמו את המחשב ע"י קנייתו מבוסס P4 (אין לי כח להכנס לזה בשעות כאלו של הלילה).

3) גם אני בדעה שאם אין לך משהו חכם לומר, אז אל תדבר בכלל...  (מופנה לכלכ מי שהולך למור את המשפט הזה: "אגב לי יש כיום פנטיום 3 1000 ואני גאה בו מאד !!" ==>  פראייר).

4) אין לי כח להמשיך עם זה אני עייף...

5) אין חמש...

יש לי רעיון מהפכני ! פשוט לא לכתוב את המספר האחרון!

כך לא תצטרך בכל הסבר ממוספר לכתוב אין 5 אין 3

cwm30.gifcwm20.gifcwm18.gifcwm12.gif

פורסם
  • מחבר

YuvYuv נראה לי שפגעתי לך בציפור הנפש אז החלטת להכניס לי "קטנה" לגבי הפנטיום 3

אני מבין שהסגנון מקובל עליך ולא תרוץ העייפות יעזור לך במתן תשובה אמיתית.

בצורה כזו תגיע במהרה לרמה של הפורומים של נעם רוטר רק לא לכמות המבקרים.

אולי לא הבנת אותי : אז אסביר לך שתוכל להבין ואם לא תקרא שוב מחר בבוקר אולי תבין

אין לי שום בעיה עם מעבדי AMD

אני מסכים ויודע וקראתי שהם יותר טובים זולים מהפנטיום 4 עד כאן הבנת ???

הבעיה שלי זה עם הסיגנון שמתיחסים למי שבכל זאת החליט לקנות פנטיום 4

בוקר טוב !!

פורסם

איזה מהפורומים של רוטר ?

פורום מחשבים כללי (WAREZ) ממש לא מסודר ואי אפשר לשלוט בו ולנווט יותר מ7 דקות (מהירות בה ההודעות עוברות דף וחצי אחורה)

פורסם

הבעיה שלי זה עם הסיגנון שמתיחסים למי שבכל זאת החליט לקנות פנטיום 4

בוקר טוב !!

אני כבר אמרתי בעבר, שאין לי בעיה עם מי שקנה או רוצה לקנות פנטיום 4, ואתה יכול לחפש איזה שלושה עמודים אחורה ולראות שאמרתי את זה. אתמול, לדוגמא, לא היית לי בעיה עם העובדה שהבן-אדם קנה פנטיום 4, הייתי לי בעייה עם העובדה שהוא קנה לעצמו מחשב שיחס בין מחיר וטועלת זה כמו שמים וארץ(פנטיום 4 עם MX200 ו512 מגה זכרון RDRAM), ולא רק בגלל זה שמדובר בפנטיום 4. הבן-אדם ממשיך לטעון טיעונים מטופשים, מתחיל להעליב אנשים וממשיך להאמין ולהטעות אחרים בכך, שהמחשב שלו עם הקונפיגורציה שלו זה הדבר הכי טוב שקיים עלי אדמות(למרות שהוכח לו אחרת). מה שמקומם,לדעתי, על בעלי פנטיום 4 את אנשי הפורום פה, לפעמים, זה היהירות שלהם שמלווה, ברב המקרים, בטמטום(שאני אבין זה בא ביחד עם הפנטיום 4 או שזה הגורם לקנייה שלו?!?) בכל מה שנוגע למהירות המחשב שלהם, וביצועיו ביחס למחשבים האחרים שיש כאן לאנשים. בד"כ לא מדובר באנשים שלא מבינים הרבה בחומרה("תוכנות מסריחות שבודקות ביצועים...."), קנו פנטיום 4 ובאים בכוונה להשוויץ ולהתגרות פה באנשים.

פורסם

אני מסכים חלקית עם מה שכתוב בהודעה המקורית! לפעמים השפה של הפורם יורדת לרמות של זלזול

אני תמיד אבל תמיד מסביר את דברי אם זה AMD Vs INTEL או ATI VS nVidia ולא מתחיל ישר בקללות...

זה סתם טיפשי זה מוריד את הרמה של הפורם וזה לא נשמע מקצועי. להסביר למישהו במקום לקלל אותו מבטיח

שגם הוא יעשה אותו דבר וגם הוא ידע את העובדות ויצור עתיד טוב יותר באופן כללי.

כמובן שאם אדם לא מקבל את ההסברים וההוכחות פעם אחרי פעם ביהירות וטימטום אז... חאלס!

פורסם

אה... ויש כבר אתר כזה AMDzone...

אבל אני לא חושב שעשו לו סניף ישראלי ;D

פורסם

www.amdmb.com

הממ..... אתר עם השם AMD איפה שהוא עליו, זה תמחיל להפעיל לי את המח לכיוון מעניין....

פורסם

אני מציע לבעלי האתר להחליף את השם ל AMDzone

אתר של חובבי AMD בלבד שנו את השם כך

במקרה כזה אפשר לקרוא לכל האתרים שעוסקים במחשבים AMD zone .

ותחשבו על זה :)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים