עבור לתוכן

שאלה לגבי OC לכרטיס X300..

Featured Replies

פורסם

היי

רציתי לדעת מה אפשר לנסות לעשות כדי לשפר אפילו קצת את הביצועים של הכרטיס.. למרות שאני די מרוצה ממנו.. אבל אני מקבל FPS נורא נמוכים ב3DMARK.. יש עליו רק את הקירור סטוק כרגע שזה אומר צלעות קטנות כאלה אנאערף בלי מאוורר... מצורף מידע מאוורסט:

19yg.jpg

בבקשה בלי תגובות של חרא כרטיס ותחליף אותו.. זה מה שנשאר לי בתקציב וזה מה שקניתי... אז אפשר לעשות משהו עם זה? ואיך אפשר לדעת מה הטמפ' אם אני עושה OC?

פורסם

אממ עקרונית, כמו כל כרטיס, להעלות מגה הרצים..

תנסה את ati tools..הבנתי שהיא תכנה טובה..

לא יודע כמה שיפור תראה, אבל שווה לנסות..[רק בזהירות]

לגבי טמפרטורה, אני לא יודע אך יש לך חיישן, אבל תבדוק בלשונית סנסור[sensor] באברסט..

אם יש, אז זה שם, אם לא, צריך לשים לב לארטיפקטים במאמץ, ואז יודעים שצריך לרדת קצת במגה הרצים..

פורסם
  • מחבר

אממ עקרונית, כמו כל כרטיס, להעלות מגה הרצים..

תנסה את ati tools..הבנתי שהיא תכנה טובה..

לא יודע כמה שיפור תראה, אבל שווה לנסות..[רק בזהירות]

לגבי טמפרטורה, אני לא יודע אך יש לך חיישן, אבל תבדוק בלשונית סנסור[sensor] באברסט..

אם יש, אז זה שם, אם לא, צריך לשים לב לארטיפקטים במאמץ, ואז יודעים שצריך לרדת קצת במגה הרצים..

תודה על התגובה אחי..

השאלה שלי היא כרגע שאין לי סנסור, ואני לא יודע עד איפה "למשוך" את האובר קלוק.. ראיתי אנשים שעשו אוברקלוקים מכובדים מאוד..

מה יכול להיגרם כתוצאה מאוברקלוק מוגזם בוא נאמר? משהו שם יכול להישרף או שרק הארטיפקטים יופיעו?

תודה!

פורסם

תחלס אתה תשים לב בהבדל

אחרי כל העלאה לליבה או לזיכרון

מומלץ להריץ 3DMARK

ולבדוק תוצאות

במידה והתוצאה יורדת במקום לעלות

או עם יש הפרעות במסך-נקודות וחרטות כאלה

יש להפסיק מיד,ולהוריד עד שזה מתאזן

פורסם
  • מחבר

תחלס אתה תשים לב בהבדל

אחרי כל העלאה לליבה או לזיכרון

מומלץ להריץ 3DMARK

ולבדוק תוצאות

במידה והתוצאה יורדת במקום לעלות

או עם יש הפרעות במסך-נקודות וחרטות כאלה

יש להפסיק מיד,ולהוריד עד שזה מתאזן

תודה גבר על התגובה גם לך..

שמע אבל מה שחשוב לי זה מה יכול להיגרם מזה - רק הארטיפקטים והחרא הזה או שהכרטיס יכול להישרף?

תודה :xyxthumbs:

פורסם

תודה גבר על התגובה גם לך..

שמע אבל מה שחשוב לי זה מה יכול להיגרם מזה - רק הארטיפקטים והחרא הזה או שהכרטיס יכול להישרף?

תודה :xyxthumbs:

להישרף לא..מקסימום הוא מתחמם יותר מידי עושה ריסט לכל המחשב..ומוגדר במצב סטוק מחדש...אבל מומלץ להעלות כל פעם לא יותר מ4-5..מגה הרץ.. :xyxthumbs:

פורסם

אתה לא חייב כל כך את הטמפ',תעלה כל פעם 5MHZ ותריץ ארטיפקט טסטר (בATI TOOL) לדקה וחצי לפחות אחרי כל העלאה,אם אין ארטיפקטים תמשיך,לאחרי שהגעת למקסימום תריץ את הארטיפקט טסטר ליותר זמן,בערך 15 דקות ואם אין בעיות אחרי זה תריץ בנצ'ים ותבדוק שיפורים :) בהצלחה

פורסם
  • מחבר

אתה לא חייב כל כך את הטמפ',תעלה כל פעם 5MHZ ותריץ ארטיפקט טסטר (בATI TOOL) לדקה וחצי לפחות אחרי כל העלאה,אם אין ארטיפקטים תמשיך,לאחרי שהגעת למקסימום תריץ את הארטיפקט טסטר ליותר זמן,בערך 15 דקות ואם אין בעיות אחרי זה תריץ בנצ'ים ותבדוק שיפורים :) בהצלחה

האם להעלות גם את הליבה וגם את הזיכרון יחד? זאת אומרת בכל פעם להעלות את שניהם ב5 ואז לבדוק?

ולגבי התוכנה ATI TOOL יש מדריך אולי?

והאם האופציה של הגילוי האוטומטי של המקסימום מומלצת?

תודה! :xyxthumbs:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים