פורסם 2005 בדצמבר 2319 שנים אז ככה המאוורר של המעבד שלי מחובר 3 פינים ללוח אם וב SPEEDFAN הוא לא מראה שהוא מזהה אותו בכללמישהו יודע למה??ועוד משהו אין לי חיישני טמפרטורה על הלוח אם... כייייייי זה לוח של ג'יגהבייט מעפאן GA-8IE
פורסם 2005 בדצמבר 2319 שנים בקשר לחיישנים, אני בטוח שיש לך אחד בתוך המעבד והזכרונות... תנב תוכנה אחרת, Everest, MBM או של GigaByte....
פורסם 2005 בדצמבר 2319 שנים מחבר אין חיישנים ניסיתי את כל התוכנות!!ומה לגבי המאוורר של המעבד למה אי אפשר לשלוט עליו הוא הרי 3 פינים??
פורסם 2005 בדצמבר 2319 שנים החיבור לוח אם הוא 3 פינים שאחד מהם הוא הניטור טמפ' השאלה כמה פינים יש במאורר 2 או 3תן את דגם המאורר יקל על כולנו
פורסם 2005 בדצמבר 2319 שנים לא,הכבל הצהוב הוא ניטור סל"ד אין קשר בין המאורר לחיישן,החיישן ממוקם על המעבד/כל דבר אחר.
פורסם 2005 בדצמבר 2319 שנים חיישן ממוקם בתוך המעבד !! ממש בתוכו, בתוך הליבה !!! החוט הצהוב, במקרה של קירור סטוק של אינטל הוא ירוק הוא גם חיישן וגם מד סל"ד...
פורסם 2005 בדצמבר 2319 שנים מחבר המאוורר הוא סטוק של אינטל ויש לו 3 פינים ושלוש חוטים צהבו שחור וירוקועוד שאלה.. אם אני יחליף את הלוח לASUS יותר טוב יש מצב שיהייו לי חיישנים של טמפרטורה??
פורסם 2005 בדצמבר 2419 שנים מחבר החלפתי ל ASUS P4V800-X עכשיו יש הכל!!!!! 4 חיישנים ושליטה במאווררים יופי יופי לי!!
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.