פורסם 2005 בדצמבר 2319 שנים אנ שוקל לשים במע' קירור מים שלי - שמןהאם זה כדאי? (מבחינת ביצועים), והאם זה מתאים לרכיבים? (לדוג'- האם המשאבה "תצליח" להזרים את הנוזל)ועוד יתרון - הוא לא מוליך..
פורסם 2005 בדצמבר 2319 שנים אולי אתה יכול להשתמש בנוזל קירור של רדיאטורים (מים ירוקים שכאלה).אבל אני חושב ששמן עלול לגרום נזק...
פורסם 2005 בדצמבר 2319 שנים אפשרי, אך עם משאבה של מכונת כביסה, כי שמן הוא חומר סמיף מאוד וכשה להזרימו... מים ירוקים של רדיאטורים, לא קופאים ולא מוליכים...
פורסם 2005 בדצמבר 2319 שנים איזה שמן אתה רוצה??? תחשוב על זה ששמן מתייבש עם הזמן ככה שיוכלו להיות גם סתימות או משהו
פורסם 2005 בדצמבר 2319 שנים אפשרי, אך עם משאבה של מכונת כביסה, כי שמן הוא חומר סמיף מאוד וכשה להזרימו... מים ירוקים של רדיאטורים, לא קופאים ולא מוליכים... מים מזוקקים גם לא מוליכים.
פורסם 2005 בדצמבר 2319 שנים מים מזוקקים מתמלחים דיי במהירות מהמלחים באוויר ובכל מיני מקומות.ו........... ??!?! :s05:
פורסם 2005 בדצמבר 2319 שנים ו........... ??!?! :s05:ואם היית מבין קצת כימיה לא היית שואל, אבל אני אסביר לך.כשיש במים מלחים (לא בהכרח מלח בישול כמו שאתה מכיר) אז הם מוליכים חשמל ואז אם תהיה נזילה הכי קטנה מהקירור יהרס לך הלוח אם ורוב הסיכוים שהוא גם ייקח איתו עוד כמה רכיבים (מעבד, זיכרון וכו').וזה קורה בגלל סוג של התמגנטות שגורם למלח במים להינמס ומאפשר להם להוליך חשמל.
פורסם 2005 בדצמבר 2319 שנים יותר נכון בגלל הקטביות של המים שגורמת למלחים שבאוויר[שגם הם קטביים] להתמוסס בהם מה שגורם ליונים להיות במים וכתוצאה מכך לגרום להם להוליך חשמל..
פורסם 2005 בדצמבר 2319 שנים דווקא שמן קנולה היה יכול להיות טוב יותר ממים ירוקים בשביל הקירור.יש קריר ויותר בריא ויותר טוב
פורסם 2005 בדצמבר 2319 שנים דווקא שמן קנולה היה יכול להיות טוב יותר ממים ירוקים בשביל הקירור.יש קריר ויותר בריא ויותר טובאם אתה שואל אותי לי לא כל כך נראה שלמעבד חשוב כל כך כמה קלוריות יש בשמן..
פורסם 2005 בדצמבר 2319 שנים קיצר עדיף מים ירוקים ולא שמן ולא מים מזוקקים... נכון. והם גם בחינם. אתה מוזמן לאסוף כמויות מהקישון/ירקון מים ירוקים בשפע LOL מים מזוקקים לא מומלצים, וגם לא שמן קנולה. רק נוזל הקירור הירוק.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.