פורסם 2005 בדצמבר 2219 שנים היי שאלה קטנה... כמה קלפים מכל סוג יש בחבילה אחת של טאקי כלל: כתר, 3+ ושלוש שבור, מחליף צבעים ,מחליף קלפים ,עצור , + ,החלף כיוון 2+ וכל הקלפים הרגילים תודה פשוט יש לי מלא חבילות מעורבבות...
פורסם 2005 בדצמבר 2219 שנים אתה לא נראה עד כדי כך חדש, אתה אמור לדעת שדאבל פוסטינג אסורhttp://hwzone.co.il/community/index.php?topic=158359
פורסם 2005 בדצמבר 2319 שנים הממבטאקי המקורי (זה שאין בו קלפים "מיוחדים" למעט שינוי צבע, כלומר כתר, 3+, טאקי צבעוני או החלפת קלפים) יש בדיוק 2 קלפים מכל סוג, למעט שינוי צבע שיש 4.סה"כ זה יוצא 108 קלפים.(9 ספרות + עצור + שינוי כיוון + טאקי + פלוס * 4 צבעים * 2 = 104, ועוד 4 שינויי צבע)
פורסם 2005 בדצמבר 2319 שנים מחבר תודה רבהתגיד אתה בטוח שיש 4 מחליף צבע כי פשוט יש לי איזה 10 קלפים וזה אמור להיות משני חבילות מקסימוםואולי מישהו יודע כמה +3 ו3 שבור צריך להיות?תודה
פורסם 2005 בדצמבר 2319 שנים די בטוח ואין לי מושג לגבי ה-3, אני לא משחק איתם. אני לא אוהב "סופר" טאקי.
פורסם 2005 בדצמבר 2419 שנים למה לא הוא הרבה יותר אסטרטגי וכיפי לא הוא לא.... קלפים כמו טאקי צבעוני וכתר הם פשוט חזקים מדי, והורסים לחלוטין את האיזון במשחק. אתה רוצה אסטרטגי וכיפי? נסה לשחק טאקי פתוח - כולם רואים את הקלפים של כולם כל הזמן... אז יש הרבה יותר תכנון ואסטרטגיה (וגם קנוניות... )
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.